Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Έξω από την Πάρο τούρκικο υποβρύχιο



Toυρκικό υποβρύχιο φαίνεται πως έθεσε σε εφαρμογή την ρήση του Έλληνα πρωθυπουργού Α.Τσίπρα κατά την επίσκεψή του στην Τουρκία όπου είπε στον Τούρκο ομόλογό του ότι το Αιγαίο είναι "η κοινή μας θάλασσα" και αναδύθηκε μεταξύ Πάρου και Αντίπαρου.  

Βέβαια χρονικά το υποβρύχιο πρέπει να "επισκέφθηκε" το νησί της Πάρου πριν από την ρήση του πρωθυπουργού (πουθενά δεν αναφέρθηκε το περιστατικό) αλλά προφανώς η στάση αυτή είχε αρχίσει να εκτιμάται από την Άγκυρα εδώ και πολύ καιρό.  

Συνεχίζοντας την ίδια πολιτική η Άγκυρα σύντομα θα φτάσει και στα Επτάνησα.   Δημόσια καταγγελία των κατοίκων της Πάρου αναφέρει ότι πριν μέρες εντόπισαν ένα Τουρκικό υποβρύχιο κοντά στο νησί τους και συγκεκριμένα στην Αντίπαρο το οπόιο μάλιστα αναδύθηκε!   Είχε την τουρκική σημαία, ενώ το πλήρωμα ανέβηκε στο κατάστρωμα και παρατηρούσε με τα κυάλια!  

Mια καταγγελία σοκ που βγήκε στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής τηλεφωνικά. Αυτό όμως που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός ότι τα τηλεφωνήματα άρχισαν να πέφτουν βροχή και από άλλους κατοίκους της Πάρου που επιβεβαίωναν το περιστατικό συνεπώς πρόκειται περί υπαρκτού γεγονότος!   Δεν μπορεί οι κάτοικοι του νησιού να έπαθαν ομαδικο παροξυσμό.    

Πηγή κειμένου: 

PRONEWS