Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

παρος



Πάρος: Η Κοίμηση της Θεοτοκού στην Παναγία Εκατονταπυλιανή..ΕΙΚΟΝΕΣ

Αρχιερατικό Συλλείτουργο τελέσθηκε την Κυριακή 15 Αυγούστου 2021 στο πάνσεπτο και περιώνυμο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Εκατονταπυλιανής Πάρου, συλλειτουργούντων του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παροναξίας κ. Καλλινίκου και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κεράμων κ. Βαρθολομαίου.



Πάρος: Γιατρός αρνήθηκε να εξυπηρετήσει ηλικιωμένο με αναπηρία - Νέα στοιχεία!

Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση της κυνικής αποπομπής ηλικιωμένου ασθενούς από γιατρό στο Περιφερειακό Ιατρείο Νάουσας.


Χρονιά ρεκόρ για τον τουρισμό στην Πάρο

Νέα ρεκόρ σημειώνει τη φετινή χρονιά η Πάρος με εμφανή τα σημάδια και της επέκτασης της τουριστικής περιόδου, που αποτελεί βασικό πυλώνα της στρατηγικής του Δήμου.

Χαρακτηριστικό είναι ότι, σύμφωνα με στοιχεία του Λιμεναρχείου, στο δίμηνο Μαΐου - Ιουνίου 2019 καταγράφηκαν 168.902 αφίξεις στο λιμάνι, έναντι 125.679 του ίδιου περσινού διαστήματος, 43.223 επιβάτες περισσότεροι.



Τραγωδία στη Πάρο: Νεκρός στο βυθό βρέθηκε ο αγνοούμενος επιχειρηματίας

Ανείπωτη τραγωδία συγκλονίζει από σήμερα το πρωί, το νησί της Πάρου. 

Ο τραγικός επίλογος της αναζήτησης του 62χρονου Παριανού επιχειρηματία, γράφτηκε σήμερα το πρωί, όταν στο λιμάνι της Πούντας Πάρου, εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του στο βυθό. Στη συνέχεια, διαπιστώθηκε ότι μέσα σε αυτό βρίσκονταν δυστυχώς και ο 62χρονος.



Συναγερμός στην Πάρο για την εξαφάνιση 55χρονου άνδρα

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές της Πάρου για την εξαφάνιση ενός 55χρονου, ο οποίος αγνοείται από το βράδυ του Σαββάτου.



Πάρος και Μήλος στις καλύτερες προτάσεις για διακοπές σε όλο τον κόσμο

τις δέκα καλύτερες προτάσεις για διακοπές σε νησιά σε όλο τον κόσμο συγκαταλέγει την Πάρο και τη Μήλο η διαδικτυακή έκδοση του «Travel+Leisure».