Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Eurovision 2017: Ποιο μεγάλο όνομα μπορεί να εκπροσωπήσει την Ελλάδα; (Βίντεο)



Ένα δυναμικό come back στην διοργάνωση της Eurovision φαίνεται πως ετοιμάζει η ελληνική συμμετοχή, μιας και πέρυσι δεν τα είχε πάει και τόσο καλά, αφού δεν είχε προκριθεί στον τελικό του διαγωνισμού!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όνομα της Έλενας Παπαρίζου λέγεται πως έχει «πέσει στο τραπέζι» με την τραγουδίστρια να δηλώνει και δημοσίως ότι: «Θα ήθελα να ψαχτούμε, ή τουλάχιστον όπως είχε γίνει το ’05, να είχαν βρεθεί 4-5 καταπληκτικά τραγούδια, να τα παρουσιάσουμε στον κόσμο και να ψηφίσει ο Έλληνας. Να είναι επιλογή. Αυτό επέλεξε ο ελληνικός λαός και έτσι πήγε το “My Number One”.»

Αυτά είπε η Έλενα την Τετάρτη που εμφανίστηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night show» και πηγές στο star.gr ανέφεραν ότι το όνομα της τραγουδίστριας συζητείται πολύ σοβαρά στους διαδρόμους της ΕΡΤ!

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η Έλενα θέλει πολύ να πάει στο Κίεβο και μάλιστα σε περίπτωση που βρεθεί τραγούδι ή τραγούδια θα πάει με απευθείας ανάθεση.

Να σημειωθεί ότι το 2005 η Ελλάδα είχε βγει πρώτη στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού με το τραγούδι «My number one» και την Έλενα Παπαρίζου σε μια εντυπωσιακή εμφάνιση! Εν τω μεταξύ «καρμικό» είναι ότι ο φετινός διαγωνισμός θα γίνει πάλι στο Κιέβο, όπως και τότε!

Η Έλενα έχει αποδείξει μάλιστα ότι είναι fan της Eurovision, αφού συμμετείχε και με τους Antique το 2001 με το «Die For You», όπου πήραν την 3η θέση και έγιναν γνωστοί.