Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Εντυπωσιακές οι κυρίες στο επίσημο δείπνο! Στα κόκκινα η Μπριζίτ, στα μαύρα η Μπέτυ!



Εντυπωσιακή ήταν για άλλη μία φορά η πρώτη κυρία της Γαλλίας, Μπριζίτ Τορνιέ, η οποία βρέθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο για το επίσημο δείπνο και πραγματικά απέδειξε γιατί είναι από τις συζύγους πολιτικών που ξεχωρίζει για το στιλ και τη γαλλική φινέτσα της.

της Πέπης Οικονομάκη

Χθες, εντυπωσίασε για άλλη μια φορά με το υπέροχο κόκκινο φόρεμά της.

Η λεπτή σιλουέτα της την βοηθάει για κομψές εμφανίσεις ότι κι αν φορέσει αλλά εκείνη λατρεύει τον οίκο Louis Vuitton και πάντα επιλέγει από εκεί τις τσάντες τα παπούτσια της αλλά και πολλά από τα ρούχα της!

Η Brigitte Trogneux αγαπάει το λευκό αλλά και το μαύρο και τις περισσότερες φορές επιλέγει να φορέσει μίνι σικάτα φορέματα του αγαπημένου της οίκου σε λευκό, μαύρο αλλά και κόκκινο.

Λιτή σικάτη έχει καταφέρει να γίνει όχι μόνο το νέο fashion Icon της Ευρώπης αλλά και του πλανήτη, παρά τα 63 της χρόνια.

Το εντυπωσιακό είναι ότι αυτό το έχει καταφέρει επιλέγοντας μονόχρωμα ρούχα και κλασσικά κομμάτια τόσο στα ρούχα όσο στις τσάντες και τα παπούτσια.

Οσο εντυπωσιακή ήταν η ενδυματολογική επιλογή της Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρόν, άλλο τόσο εντυπωσιακή ήταν και η σύντροφος του Πρωθυπουργού, Μπέτυ Μπαζιάνα.

Με το κομψό μαύρο φόρεμα που επέλεξε να φορέσει, κατάφερε να μαγνητίσει τα βλέμματα.

Το επίσημο δείπνο ξεκίνησε λίγο πριν τις 22:00 το βράδυ της Πέμπτης, 07.09.2017. Ο Εμανουέλ Μακρόν έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο συνοδευόμενος φυσικά από την σύζυγό του, Μπριζίτ Τρονιέ.

Έγινε η ανάκρουση των Εθνικών Ύμνων των δύο χωρών και αμέσως ξεκίνησε το δείπνο.

Η Μπριζίτ Τρονιέ επέλεξε ένα κατακόκκινο φόρεμα, το οποίο συνδύασε με ένα επίσης κόκκινο κοντό παλτό. Φορούσε ακόμη μία μαύρη ζώνη, ενώ ίδιο χρώμα είχαν η τσάντα που κρατούσε και οι ψηλοτάκουνες γόβες της.

Τα χρυσά κοσμήματα δεν έλειπαν από τα δάχτυλα και τον λαιμό της, ενώ τέλος φορούσε ένα κόκκινο βραχιόλι.

Απαρατήρητη δεν πέρασε ούτε η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη. Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι είχε μάλιστα έναν θερμότατο εναγκαλισμό και ολιγόλεπτο διάλογο με την Μπέτυ Μπαζιάνα.

Λίγο αργότερα, μάλιστα, συνομίλησε και με την σύζυγο του Εμανουέλ Μακρόν, Μπριζίτ Τρονιέ.