Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

δειπνο

 

Δείπνο Σαμαρά - Τσαλίκη

Δείπνο με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά είχε ο γνωστός τραγουδιστής και αντιδήμαρχος Περιστερίου, Γιώργος Τσαλίκης.
Το γεγονός έκανε γνωστό ο ίδιος ο τραγουδιστής με ανάρτησή του στο Ιnstagram. Μάλιστα οι δύο άνδρες συναντήθηκαν σε εστιατόριο στο Λουτράκι το βράδυ της Κυριακής.


Ο Παπανδρέου σε δείπνο προς τιμήν του Ιμάμογλου στο σπίτι των Ινονού

Το βράδυ της 14ης Σεπτεμβρίου, ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν μεταξύ των προσκεκλημένων της χήρας του Ερντάλ Ινονού, Σεβίντς, ο οποίος είχε διατελέσει πρωθυπουργός της Τουρκίας το 1993.

Το δείπνο παρατέθηκε από την Σεβίντς Ινονού, προς τιμή του νέου δημάρχου της πόλης, Εκρέμ Ιμάμογλου.



Μητσοτάκης – Μαρέβα, γεύμα για δυο στην παλιά πόλη του Ναυπλίου

Η Μαρέβα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασαν νωρίς το απόγευμα στο Ναύπλιο και αποφάσισαν να βρουν ένα ταβερνάκι για να γευματίσουν οι δυο τους.

Μόνο που δεν ήταν οι… δυό τους. Την ώρα που έτρωγαν στην παλιά πόλη του Ναυπλίου τους… «συνέλαβε» ο φωτογραφικός φακός του anagnostis.org. Απολάμβαναν μια όμορφη, χαλαρή οικογενειακή στιγμή όπως είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.



Νόμιζε ότι θα έτρωγε χταπόδι αλλά αυτό ξαφνικά "ζωντάνεψε"

Μάχη με το ίδιο του το δείπνο έδωσε ένας Κορεάτης, σε μια προσπάθεια να ικανοποιήσει τους γευστικούς του κάλυκες με ένα χταπόδι. Και μπορεί αυτό να ήταν ήδη σε δυσμενέστατη θέση μέσα στο πιάτο του, ωστόσο αγωνίστηκε με ιδιαίτερο σθένος για να κερδίσει ξανά την ελευθερία του.

Χρειάστηκε βέβαια πρώτα να πάρει το «φιλί της ζωής» από μια σόγια σως!



4 πεντανόστημες σούπες για εναλλαγές στο χειμωνιάτικο δείπνο σας

Αν έχετε βαρεθεί τις κλασικές σούπες και έχετε ξεμείνει από επιλογές, αν θέλετε να αποτοξινωθείτε από τα έτοιμα και γρήγορα φαγητά, δοκιμάστε αυτές τις 4 εύκολες συνταγές για σούπες.