Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024 -

Ενδοοικογενειακή βία: Συνελήφθησαν 9 άτομα σε Αχαΐα, Ηλεία και ΑιτωλοακαρνανίαΗ ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε εννέα άτομα για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας σε περιοχές της Αχαΐας, της Ηλείας και της Αιτωλοακαρνανίας, ενώ σχημάτισε 13 δικογραφίες για άλλες παρόμοιες υποθέσεις.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθη στην Πάτρα ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε ο γαμπρός του, διότι προκάλεσε σωματική βλάβη στο ανήλικο παιδί του.

Επίσης, συνελήφθησαν ένας άνδρας και μια γυναίκα, σύντροφοι μεταξύ τους, διότι ο άνδρας απείλησε την γυναίκα με κατσαβίδι, ενώ η γυναίκα τον χαστούκισε. Ακόμη, συνελήφθη ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε η πρώην σύντροφός του, διότι την απείλησε με μαχαίρι.

Σε μία άλλη περίπτωση συνελήφθη ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλαν η σύζυγός του και η κόρη του, για ενδοοικογενειακή βία. Στην περιοχή της Ακράτας, στην Αχαΐα, συνελήφθη ένας άνδρας μετά την καταγγελία που έκανε η μητέρα του, για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη.

Σε περιοχή του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, στην Ηλεία, συνελήφθησαν ένας άνδρας και μια γυναίκα (πρώην σύντροφοι), για ενδοοικογενειακή παράνομη βία, ενδοοικογενειακή απειλή, εξύβριση, παράβαση του νόμου περί όπλων και ψευδή καταμήνυση κατά περίπτωση.

Επίσης, συνελήφθη στην Ναύπακτο ένας άνδρας, για ενδοοικογενειακή βία, ενδοοικογενειακή απειλή και εξύβριση, έπειτα από επεισόδιο στο οποίο ενεπλάκη με τη σύζυγό του και την αδελφή του.