Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ



52χρονη κατήγγειλε τον σύντροφό της για ενδοοικογενειακή βία

Ένα νέο περιστατικό βίας κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι αρχές όταν ένας 54χρονος στην Θεσσαλονίκη κράτησε όμηρο την 52χρονη σύντροφό του. Μετά από καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία, η αστυνομία  έφτασε έξω από το σπίτι του.



Τρεις συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία τις τελευταίες ώρες

Τρία άτομα συνελήφθησαν από την Αστυνομία σε περιοχές της Αχαΐας και της Αιτωλοακαρνανίας μόνο τις τελευταίες ώρες, με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας. 

Στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη χθες το απόγευμα στο Αιτωλικό, ένας 35χρονος, διότι η 29χρονη σύζυγός του υπέβαλλε καταγγελία σε βάρος του, για πρόκληση σωματικής βλάβης και εξύβριση.



Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 54χρονος για ενδοοικογενειακή βία

Στη σύλληψη ενός 54χρονου προχώρησε η αστυνομία στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, όταν η 49χρονη σύντροφός του τον κατήγγειλε για άσκηση σωματικής βίας και απειλές στο διαμέρισμά τους.



Κάθε 45 λεπτά η αστυνομία λαμβάνει και από μία καταγγελία

Τελειωμό δεν έχουν οι καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία που έρχονται στη δημοσιότητα το τελευταίο διάστημα. Αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως κάθε 45 λεπτά γίνεται στην Αστυνομία και από μία καταγγελία.



Ρόδος: Χειροπέδες σε δύο άτομα για ενδοοικογενειακή βία

Την Κυριακή συνελήφθησαν στη Ρόδο δυο άνδρες μετά την εμπλοκή τους σε διαφορετικά περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας.

Κατά την σύλληψή τους διαπιστώθηκαν και άλλα παραπτώματά τους για τα οποία σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες.



Ηράκλειο: 46χρονος Αλβανός απείλησε την πρώην σύζυγό του και την κόρη τους με μπαλτά

Στα «χέρια» της Αστυνομίας, έπεσε ένας 46χρονος Αλβανός ο οποίος συνελήφθη μετά από μήνυση που κατέθεσε η πρώην σύζυγός του για άσκηση ενδοοικογενειακής βίας.