Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024 -

Εισπράξεις που προκαλούν ίλιγγο στο Nammos – Ο λογαριασμός της κόρης του Ντόναλντ Τράμπ (βίντεο)Η καθιερωμένη ετήσια συναυλία του Αντώνη Ρέμου στην Ψαρού της Μυκόνου δεν γεμίζει μόνο τα ταμεία του Νammos αλλά και του Δημοσίου. Ο δημοφιλής Ελληνας καλλιτέχνης μαζί με τον καταξιωμένο Αιγύπτιο τραγουδιστή Amr Diab βρέθηκαν στην σκηνή του Nammos την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018.

Ο κόσμος που παρακολούθησε τη συναυλία, αν και λιγότερος κατά 30% σε σχέση με πέρυσι έκανε τζίρο που προκαλεί ίλιγγο.

Οι εισπράξεις της βραδιάς, μέρος των οποίων διατέθηκε στις οικογένειες των θυμάτων και στους πληγέντες της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι Αττικής, έφθασαν σύμφωνα με πληροφορίες, τα 1,2 εκατ. ευρώ. Μόνο από τις εισπράξεις του ΦΠΑ το δημόσιο θα βάλει στα ταμεία του πάνω από 300.000 ευρώ.

Για άλλη μια χρονιά, οι φοροελεγκτές δεν άφησαν τίποτα στην τύχη. Από νωρίς είχαν πάρει τα μέτρα τους. Πριν ακόμα ξεκινήσει η συναυλία έξι υπάλληλοι της ΑΑΔΕ βρίσκονταν στο χώρο του Nammos ενώ δυο ακόμη που ήταν στο νησί είχαν ειδοποιηθεί να είναι standby. Τα μάτια τους ήταν καρφωμένα στην ταμειακή μηχανή και στα τραπέζια των πελατών μέχρι τις 08:30 το πρωί του Σαββάτου που τελείωσε το μεγάλο event.

Μεταξύ εκείνων που παρακολούθησαν τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου ήταν και η μικρή κόρη του Ντόναλντ Ντράμπ, η Τiffany, το τραπέζι της οποίας, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, έκανε τζίρο 14.000 ευρώ.

Καμία φορολογική παράβαση στη συναυλία του Nammos
Σύμφωνα με πληροφορίες, τη συγκεκριμένη βραδιά οι ελεγκτές δεν εντόπισαν ούτε μια φορολογική παράβαση. Όλα κύλησαν ομαλά ενώ έλεγχος έγινε και στα συμβόλαια των δυο τραγουδιστών με την επιχείρηση.

Πρόσφατα, οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ είχαν βάλει 48ωρο λουκέτο στο εστιατόριο – μπαρ του Nammos για μη έκδοση αποδείξεων. Οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης μετά το λουκέτο προχώρησαν σε μια κίνηση που εξέπληξε ευχάριστα τους επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Εξόφλησαν εξ ολοκλήρου το πρόστιμο των 4,5 εκατομμυρίων ευρώ που είχε επιβληθεί στη επιχείρηση και βρισκόταν σε εκκρεμότητα τα τελευταία χρόνια. Πλήρωσαν το πρόστιμο και έκλεισαν οριστικά τους ανοιχτούς λογαριασμούς που είχε το Nammos με την Εφορία.

Η πολυσυζητημένη συναυλία του Αντώνη Ρέμου

Οι δύο τραγουδιστές ανέβηκαν στη σκηνή με φόντο την Ψαρρού και προσέφεραν μία ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία, με τον Αντώνη να ερμηνεύει τραγούδια από την πολυετή καριέρα του, όπως τα “Δεν Τελειώσαμε”, “Έτσι Ξαφνικά”, “Είναι Στιγμές” και “Η Νύχτα Δυο Κομμάτια”, καθώς και την πρόσφατη μεγάλη του επιτυχία “Δεν Ακούω Κανέναν”, ενώ δεν έλειψαν τα μοναδικά ντουέτα με τον Amr Diab.

Πριν αρχίσει η συναυλία, ο Αντώνης και ο Amr απευθύνθηκαν στο πολυπληθές κοινό, το οποίο στο μεγαλύτερο μέρος του ήταν από το εξωτερικό, λέγοντας στα ελληνικά και τα αραβικά: “υπάρχουν κάποιες δύσκολες ερωτήσεις που μας απασχολούν. Για σας η ερώτηση είναι: “πρέπει να βρίσκεστε εδώ απόψε;”. Για εμάς είναι “πρέπει να τραγουδήσουμε για εσάς απόψε;”. Δύσκολες ερωτήσεις… Η απάντηση είναι “ναι, πρέπει!”. Γιατί απόψε στέλνουμε μήνυμα αγάπης, συμπαράστασης και οικονομικής βοήθειας σε όσους έχουν ανάγκη! Ευχαριστούμε πολύ που είστε μαζί μας απόψε”.

 

Πηγή: euro2day.gr