Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Ρέμος



Η πρώτη αντίδραση του Αντώνη Ρέμου στις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα – «Ευχαριστώ πολύ»

 Δεν έχω να πω κάτι» απάντησε ο Αντώνης Ρέμος στα όσα είπε για αυτόν ο Γιώργος Νταλάρας προσπαθώντας να μην δώσει άλλη έκταση στο θέμα. «Ευχαριστώ πολύ» πρόσθεσε την Τετάρτη (17/1) μιλώντας σε δημοσιογράφο της εκπομπής «Το Πρωινό» που τον ρώτησε τι έχει συμβεί.



Ρέμος: Ακυρώθηκε η συναυλία του στη Ρόδο λόγω προσαγωγών

Μια μεγάλη συναυλία θα έδινε το βράδυ του Σαββάτου 8/8 ο Αντώνης Ρέμος στην Ρόδο, όμως τελευταία στιγμή αυτή η ακυρώθηκε.

Ο γνωστός τραγουδιστής θα έδινε μια και μοναδική συναυλία γι’ αυτό το καλοκαίρι στο νησί των ιπποτών, ωστόσο λίγες ώρες πριν την έναρξη ακυρώθηκε.

 

Στο χειρουργείο ο Αντώνης Ρέμος λίγο μετά το γάμο (φωτογραφία)

Λίγες μέρες μετά τον ρομαντικό γάμο του με την αγαπημένη του Υβόννη Μπόσνιακ, ο Αντώνης Ρέμος βρέθηκε στο χειρουργείο για προγραμματισμένη επέμβαση.

Την είδηση για το χειρουργείο του έκανε γνωστή ο ίδιος ο τραγουδιστής με μια φωτογραφία του με τους ορούς και την πεταλούδα, ξαπλωμένος στο κρεβάτι του νοσοκομείου μετά το χειρουργείο.



Οι λαμπεροί καλεσμένοι στον γάμο του Αντώνη Ρέμου με την Υβόννη Μπόσνιακ (φωτογραφίες)

Η μεγάλη μέρα για τον Αντώνη Ρέμο και την Υβόννη Μπόσνιακ έφτασε.

Μετά από σχεδόν δέκα χρόνια ευτυχισμένου κοινού βίου και τη γέννηση της κόρης τους Ελένης, ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ ενώνονται αυτή την ώρα και με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώπιον 350 καλεσμένων. 



Εισπράξεις που προκαλούν ίλιγγο στο Nammos – Ο λογαριασμός της κόρης του Ντόναλντ Τράμπ (βίντεο)

Η καθιερωμένη ετήσια συναυλία του Αντώνη Ρέμου στην Ψαρού της Μυκόνου δεν γεμίζει μόνο τα ταμεία του Νammos αλλά και του Δημοσίου. Ο δημοφιλής Ελληνας καλλιτέχνης μαζί με τον καταξιωμένο Αιγύπτιο τραγουδιστή Amr Diab βρέθηκαν στην σκηνή του Nammos την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018.