Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Οι λαμπεροί καλεσμένοι στον γάμο του Αντώνη Ρέμου με την Υβόννη Μπόσνιακ (φωτογραφίες)



Η μεγάλη μέρα για τον Αντώνη Ρέμο και την Υβόννη Μπόσνιακ έφτασε.

Μετά από σχεδόν δέκα χρόνια ευτυχισμένου κοινού βίου και τη γέννηση της κόρης τους Ελένης, ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ ενώνονται αυτή την ώρα και με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώπιον 350 καλεσμένων. 

Ο γάμος γίνεται στο κτήμα του Δημήτρη Κοντομηνά -που είναι ένας εκ των τεσσάρων κουμπάρων του ζευγαριού - στη Βαρυμπόμπη.

Το μυστήριο βρίσκεται σε εξέλιξη στο εκκλησάκι του κτήματος, ενώ ακόμη και αυτή την ώρα τα αυτοκίνητα των καλεσμένων έχουν σχηματίσει ουρά στην είσοδο του ειδυλλιακού κτήματος του Δ.Κοντομηνά, στην Βαρυμπόμπη.

Οι καλεσμένοι

Η λίστα των καλεσμένων περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- τη Μαριάννα Λάτση και τον γιο της Πάρι Κασιδόκωστα, τον Θόδωρο και τη Γιάννα Αγγελοπούλου, τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Βαρδή και τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη, τα ζεύγη Ζέιν και Χούρι και τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Καλεσμένοι είναι επίσης γνωστοί Τούρκοι επιχειρηματίες, όπως ο ισχυρός άνδρας του ομίλου Dogus Φερίτ Σαχένκ, o πρώην πρόεδρος της Γαλατασαράι, Ουνάλ Αϊσάλ με την Ελληνίδα σύζυγό του Φανή Γραμματικόγιαννη, ο διάσημος σεφ Νουσρέτ Γκιοκτσέ, γνωστός ως «Salt Bae» από τον ιδιόρρυθμο τρόπο που αλατίζει το κρέας στα εστιατόριά του, αλλά και η Τασία Δενδρινού, η φημισμένη «Τασία από το Φισκάρδο».

Οι υπόλοιποι είναι συνάδελφοι του Ρέμου που διατηρούν στενή φιλική σχέση μαζί του και, σύμφωνα με όλα όσα διαρρέουν, θα τραγουδήσουν όλοι στην τεράστια σκηνή που στήθηκε ειδικά για τη βραδιά.

Το «παρών» θα δώσουν επίσης ο Γιάννης Πάριος, η Αννα Βίσση, ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη, ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο Βασίλης Καρράς, η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Μελίνα Ασλανίδου ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Τάμτα, η Ελένη Φουρέιρα, η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς, η Ελενα Παπαρίζου, οι Μέλισσες, ο Στέλιος και ο Αγγελος Διονυσίου και ο Λάμπης Λιβιεράτος.

Η πιο μεγάλη έκπληξη, όμως, που ετοίμασε ο Ρέμος για τους καλεσμένους του είναι η παρουσία του Ερος Ραματσότι, ο οποίος φιλοξενείται αυτή την περίοδο στην κατοικία του τραγουδιστή στη Μύκονο μαζί με την οικογένειά του και αναμένεται να δώσει μια ξεχωριστή ρομαντική νότα με τη φωνή του στην πιο ευτυχισμένη στιγμή του ζευγαριού.