Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

ΠΟΣΑ



Επίδομα θέρμανσης: Αντίστροφη μέτρηση για την υπουργική απόφαση

Την Τρίτη 29 Οκτωβρίου αναμένεται να βγει η Κοινή Υπουργική Απόφαση για το επίδομα θέρμανσης. Εκεί θα ξεκαθαριστούν και τα ποσά, τα κριτήρια και οι δικαιούχοι.
Όπως έχουν προαναγγείλει από την κυβέρνηση η καταβολή του επιδόματος θα γίνει πριν από τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, ενώ το ποσό θα κυμανθεί από 64 έως 440 ευρώ.
Στο υπουργείο Οικονομικών μελετούν τα εξής σενάρια:

 

Εισπράξεις που προκαλούν ίλιγγο στο Nammos – Ο λογαριασμός της κόρης του Ντόναλντ Τράμπ (βίντεο)

Η καθιερωμένη ετήσια συναυλία του Αντώνη Ρέμου στην Ψαρού της Μυκόνου δεν γεμίζει μόνο τα ταμεία του Νammos αλλά και του Δημοσίου. Ο δημοφιλής Ελληνας καλλιτέχνης μαζί με τον καταξιωμένο Αιγύπτιο τραγουδιστή Amr Diab βρέθηκαν στην σκηνή του Nammos την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018.



Τα ποσά για το επίδομα τέκνων και οι φορολογικές δηλώσεις

Η διαδικασία υποβολής των φετινών φορολογικών δηλώσεων εξελίσσεται με αργούς ρυθμούς αν και περίπου 800.000 φορολογούμενοι θα πρέπει να ανεβάσουν ταχύτητες προκειμένου να εισπράξουν το νέο επίδομα τέκνων.



Επίδομα ενοικίου 2018: Τι ισχύει και ποια είναι τα ποσά για τους δικαιούχους;

Βάσει ανακοίνωσης που είχε πραγματοποιήσει το Υπουργείο Εσωτερικών στην αρχή του έτους, διευκρινίζεται πως όλα τα επιδόματα 2018 , στα οποία συμπεριλαμβάνεται και το επίδομα ενοικίου 2018, θα αναθεωρηθούν αυτόματα από την 1η Ιανουαρίου. 



Οικογενειακό επίδομα: Αυτά είναι τα ποσά ανάλογα με τα παιδιά και το εισόδημα

Μειωμένο εισόδημα θα πάρει το 10% των οικογενειών που το λάμβανε ως σήμερα. Όσοι έχουν ένα και δύο παιδιά ευνοούνται, ενώ χάνουν χρήματα όσοι είναι τρίτεκνοι και πολύτεκνοι. Το ΦΕΚ για το οικογενειακό επίδομα δημοσιεύτηκε και ξεκαθαρίζει την κατάσταση.