Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Δημήτρης Τζανακόπουλος και Έφη Αχτσιόγλου σε τρυφερό τετ α τετ



Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται», όπως λέει και ο σοφός λαός, γνωμικό που βρίσκει την απόλυτη έκφρασή του, το τελευταίο διάστημα, στα πρόσωπα δύο κορυφαίων κυβερνητικών στελεχών, που δεν είναι άλλοι από τους Δημήτρη Τζανακόπουλο και Εφη Αχτσιόγλου. Ο 36χρονος κυβερνητικός εκπρόσωπος και η 33χρονη υπουργός Εργασίας δεν κρατούν πλέον κρυφή τη σχέση τους, καθώς αυξάνονται οι έξοδοι που κάνουν μαζί.

 

Το έντονο φλερτ τους, που άρχισε να γίνεται αντιληπτό σε κάθε δημόσια εμφάνισή τους, κατέληξε, με το πέρασμα του χρόνου, σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις και ραντεβουδάκια, που όμως δεν κατάφερναν να τα κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όσο κι αν οι ίδιοι αρχικά το προσπάθησαν. Ηξεραν από την πρώτη στιγμή ότι μόλις η σχέση τους γίνει ευρέως γνωστή θα αποτελέσει κεντρικό θέμα συζήτησης τόσο στον πολιτικό όσο και στον δημοσιογραφικό κόσμο, κάτι που δεν επιθυμούσαν.

Η τελευταία τους δημόσια εμφάνιση έγινε σε μία από τις πιο κλασικές ταβέρνες της Αθήνας, τον «Βυρίνη» στο Παγκράτι, όπου παρέμειναν για αρκετή ώρα οι δυο τους, τα είπαν σε χαλαρό ύφος, γέλασαν με την ψυχή τους, έφαγαν και ήπιαν τις μπυρίτσες τους, από ό,τι φαίνεται και στην αποκλειστική φωτογραφία του «Secret». Αυτό ήταν το δεύτερο δημόσιο γεύμα του κυβερνητικού ζευγαριού, γεγονός που αποδεικνύει ότι δεν τους απασχολούν πλέον τα αδιάκριτα βλέμματα ή τα φλας των φωτογράφων.