Τρίτη 14 Μαΐου 2024 -

τετ α τετ



Το μυστικό τετ α τετ Τσίπρα - Παπανδρέου

"Μυστικό" τετ α τετ για το οποίο δεν γνώριζε ως φαίνεται κανείς θα έχουν στο Μέγαρο Μαξίμου ο Γιώργος Παπανδρέου  με τον Αλέξη Τσίπρα.



Δημήτρης Τζανακόπουλος και Έφη Αχτσιόγλου σε τρυφερό τετ α τετ

Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται», όπως λέει και ο σοφός λαός, γνωμικό που βρίσκει την απόλυτη έκφρασή του, το τελευταίο διάστημα, στα πρόσωπα δύο κορυφαίων κυβερνητικών στελεχών, που δεν είναι άλλοι από τους Δημήτρη Τζανακόπουλο και Εφη Αχτσιόγλου.



Τετ-α-τετ Μητσοτάκη με τον Μιχάλη Λεμπιδάκη

Στο 4ο Προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στο Ηράκλειο Κρήτης έδωσε το παρών ο Μιχάλης Λεμπιδάκης.

Ο επιχειρηματίας που είχε απαχθεί για έξι μήνες και αφέθηκε ελεύθερος μετά από επιτυχημένη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ., την Τετάρτη παρέστη στο Ηράκλειο για να παρακολουθήσει τις εργασίες του Προσυνεδρίου που κορυφώθηκαν με την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη.



Τετ α τετ Τσίπρα με Ερντογάν, Πούτιν, Λαγκάρντ και Γκουτέρες στο Πεκίνο

Την τυπική απάντηση της Άγκυρας για την επισημοποίηση της συνάντησης Τσίπρα- Ερντογάν στο Πεκίνο αναμένει η Αθήνα, ενώ ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί στην κινέζικη πρωτεύουσα και με τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλ. Πούτιν, την διευθύντρια του ΔΝΤ Κ. Λαγκάρντ και τον Γ.Γ. του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες.



Τι μπορεί να σημαίνει το τετ α τετ Καραμανλή-Μεϊμαράκη;

Είναι γνωστή η στενή και μακρά φιλία που ενώνει τους δύο πολιτικούς της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Καραμανλή και Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ωστόσο όταν βρίσκουν ευκαιρία τα λένε οι δυο τους και πάντα το «πηγαδάκι» που δημιουργούν τραβάει τα φλας των φωτογράφων.



Τετ α τετ Κυριάκου Μητσοτάκη - Φώφη Γεννηματά σήμερα το μεσημέρι

Τετ α τετ θα έχουν σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης  με την επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, σήμερα, Παρασκευή στις 12:00 το μεσημέρι.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στη Βουλή.