Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Διακοπές στη Σκωτία για τον Κώστα Καραμανλή



Μερικές ηµέρες διακοπών στο εξωτερικό -όπως το συνηθίζει κάθε χρόνο- πέρασε η οικογένεια του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραµανλή. Την πρώτη εβδοµάδα του Αυγούστου ο κ. Καραµανλής µε τη σύζυγό του, Νατάσα, και τα δύο τους παιδιά, Αλέξανδρο και Αλίκη, που έκλεισαν τον Ιούνιο τα 15 τους χρόνια, ταξίδεψαν στη Μεγάλη Βρετανία, όπου έµειναν για περίπου µία εβδοµάδα. Μάλιστα, οι πληροφορίες του «Secret» λένε πως ο προορισµός τους βρισκόταν στα πιο βόρεια κοµµάτια του νησιού, πιθανότατα στη Σκωτία.

Λίγες ηµέρες νωρίτερα, η οικογένεια Καραµανλή είχε ζήσει από κοντά την τραγωδία της µεγάλης πυρκαγιάς που έφτασε πολύ κοντά στο σπίτι τους στη Ραφήνα, αφού το Μπλε Λιµανάκι δεν είναι σε µεγάλη απόσταση από τη µόνιµη κατοικία του πρώην πρωθυπουργού.

Ο κ. Καραµανλής µε τη σύζυγο και τα παιδιά του θα περάσουν µερικές ηµέρες ακόµα µακριά από την Αθήνα, λίγο προτού ξεκινήσουν τα σχολεία, ενώ ο ίδιος αναµένεται να κάνει την πρώτη του δηµόσια πολιτική εµφάνιση στη Θεσσαλονίκη, που είναι και η ιδιαίτερη εκλογική του περιφέρεια, στη διάρκεια της παρουσίας εκεί του προέδρου της Νέας ∆ηµοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Με δεδοµένο, µάλιστα, ότι πλέον µετράµε αντίστροφα έως τις εκλογές, συνοµιλητές του πρώην πρωθυπουργού θεωρούν βέβαιο ότι θα συνδυάσει την παρουσία του και µε µια σηµαντική πολιτική παρέµβαση, στην κατεύθυνση της στήριξης του κόµµατός του και προσωπικά της ηγεσίας του.