Τετάρτη 04 Οκτωβρίου 2023 -

Δεν έχει τέλος το αίμα στην άσφαλτο – Αυτοί είναι οι 3 νεκροί του μοιραίου τροχαίουΟ Ανδρέας Γιασεμή 32 ετών, ο Δημήτρης Σάββα επίσης 32 ετών και ο Παναγιώτης Στεφάνου 23 ετών είναι τα θύματα του νέου θανατηφόρου δυστυχήματος που συνέβη στη Λεμεσό.

Το δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα στην διασταύρωση των οδών Συνεργατισμού και Γρηγόρη Αυξεντίου στα Πάνω Πολεμίδια.

Οι τρεις νεαροί επέβαιναν σε διπλοκάμπινο όχημα το οποίο συγκρούστηκε βιαία με δεύτερο διπλοκάμπινο.

Σύμφωνα με τη Cyprus Times, ο οδηγός του δεύτερου διπλοκάμπινου οχήματος είχε εμπλακεί σε επεισόδιο με οδηγό ταξί στην περιοχή της Γερμασόγειας, τον οποίο και ξυλοκόπησε, λίγες ώρες πριν εμπλακεί στο θανατηφόρο τροχαίο.

Συγκεκριμένα ο οδηγός ταξί μετέβη στον αστυνομικό σταθμό Γερμασόγειας και προέβη σε καταγγελία αναφέροντας τις πινακίδες εγγραφής του, ενώ ο οδηγός του διπλοκάμπινου οχήματος γυρνούσε -σύμφωνα με μαρτυρίες- στην περιοχή των Πολεμιδιών.

Είχε μάλιστα αλλάξει και όχημα, αφού οι πινακίδες εγγραφής του αυτοκινήτου με το οποίο κυκλοφορούσε προηγουμένως είχαν δοθεί στην αστυνομία, μετά και την καταγγελία.

Σύμφωνα με τον αξιωματικό δυστυχημάτων της τροχαίας Λεμεσού Αιμίλιο Καφά η σύγκρουση μεταξύ των δυο οχημάτων ήταν βιαιότατη.

Οι εξετάσεις της τροχαίας ωστόσο δεν έχουν καταδείξει μέχρι στιγμής τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος ενώ όπως ανέφερε «η σύγκρουση ήταν υπό γωνία και τουλάχιστον ένα εκ των δυο οχημάτων οδηγείτο με ταχύτητα».

Σύμφωνα με την τροχαία υπήρξε παραβίαση του κόκκινου σηματοδότη και γίνονται προσπάθειες για ανεύρεση μαρτυρίας για το ποιο από τα δυο οχήματα παραβίασε τα φώτα τροχαίας.

Οι τρεις νεαροί από τη σύγκρουση εγκλωβίστηκαν στα συντρίμμια του διπλοκάμπινου οχήματος και χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Ασθενοφόρο τους μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος τους. Σύμφωνα με την τροχαία οι τρεις νεαροί δεν έφεραν ζώνες ασφαλείας.

Ο κ. Καφάς ανέφερε ότι ο οδηγός του δεύτερου οχήματος παραλήφθηκε από ασθενοφόρο ωστόσο άγνωστο παραμένει το πού μεταφέρθηκε και αν μεταφέρθηκε για νοσηλεία. Ο συνοδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λεμεσού και η κατάσταση της υγείας τους είναι εκτός κινδύνου.

Ο Γιασεμή καταλείπει μία κόρη 5 ετών και τη σύζυγο του, η οποία είναι έγκυος και περιμένει το δεύτερο παιδί τους.