Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Αυτό είναι το προφίλ του δολοφόνου της Δώρας;



Ανεξιχνίαστη παραμένει η δολοφονία της 32χρονης εφοριακού. Η Δώρα Ζέμπερη βρέθηκε άγρια δολοφονημένη πριν από 10 μέρες στο Β’ νεκροταφείο Αθηνών. Οι έρευνες της αστυνομίας στρέφονται πως πάσα κατεύθυνση και ακόμη δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο ακόμη και της ληστείας.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αρχές, οι αστυνομικοί εικάζουν ότι ο δράστης έχει ύψος 1,70 – 1,75, είναι αδύνατος και έχει περιορισμένη μυϊκή δύναμη.

Έως αυτή την ώρα, οι αστυνομικοί ακολουθούν με βάση τις μαρτυρίες τα βήματα του δράστη. Από την στιγμή που εγκατέλειψε τον τόπο του εγκλήματος παίρνοντας μαζί του το κινητό και την τσάντα της Δώρας Ζέμπερη. Δώρα Ζέμπερη

Πήδηξε την μάντρα του νεκροταφείου και εξαφανίστηκε; Έφυγε από κάποια πλαϊνή πόρτα; Οι αστυνομικοί έχουν σχεδιάσει την διαδρομή που μπορεί να ακολούθησε και έχουν στα χέρια τους υλικό από τουλάχιστον τρεις κάμερες το οποίο εξετάζουν καρέ – καρέ ψάχνοντας τον δολοφόνο.

Ο άνδρας με το πορτοκαλί μπλουζάκι

Ο μάρτυρας, που μίλησε σε εκπομπή του Epsilon,  περιέγραψε τις πρώτες στιγμές, όταν όσοι βρίσκονταν στο νεκροταφείο είδαν τη Δώρα Ζέμπερη νεκρή. Πως κάποιος έλεγε «καλέστε ασθενοφόρο και αστυνομία».

«Μετά από 5-10 λεπτά, παρατήρησα έναν ύποπτο ο οποίος φορούσε πορτοκαλί μπλουζάκι, τζιν παντελόνι, μπεζ γιλέκο και παπούτσια μπλε σκούρα. Φάνηκε ψύχραιμος, είπε μια κουβέντα, πως «δεν κατάλαβα τίποτα»» είπε ο μάρτυρας. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο άνδρας αυτός κατευθύνθηκε προς τη λεωφόρο Ηρακλείου.

Βγήκε από την κεντρική είσοδο του νεκροταφείου και ήταν ηλικίας 40 με 45 ετών.