Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Δώρα Ζέμπερη

 

Υπόθεση Δ.Ζέμπερη: «Θα έπαιρνα 30.000 ευρώ για την τσάντα της - Είχαν προσπαθήσει να τη σκοτώσουν άλλες 2 φορές»

Tην εκδοχή του για όλα όσα συνέβησαν στο Β΄Νεκροταφείο την ημέρα που δολοφονήθηκε η Δώρα Ζέμπερη, έδωσε ο καταδικασθείς για τη δολοφονία της. Ο Μανώλης Σοροπίδης, μιλώντας μέσα από τις φυλακές Δομοκού στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», περιέγραψε όσα συνέβησαν.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, του είχαν ζητήσει να της αφαιρέσει την τσάντα της.



Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Δώρα πριν την δολοφονία της

Ψυχολογικά πεσμένη έδειχνε λίγο πριν τη δολοφονία της η 33χρονη εφοριακός, Δώρα Ζέμπερη όπως περιέγραψαν την Τρίτη οι συνάδελφοι της καταθέτοντας ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

«Είχε πέσει πολύ ψυχολογικά και λίγες ημέρες πριν τη δολοφονία της, της είπα να πάει σε έναν ειδικό» κατέθεσε συνάδελφος του θύματος και συμπλήρωσε:



Δώρα Ζέμπερη: Η έκθεση που φέρνει ανατροπές!

Εξελίξεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δολοφονήθηκε άγρια η Δώρα Ζέμπερη, έρχονται στο «φως» μετά και την έναρξη της δίκης για την υπόθεση που συγκλόνισε την χώρα.



Ξέσπασε ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη στο δικαστήριο: "Αλήτη, φέρε πίσω το παιδί μου"

Ξέσπασε ο πατέρας της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη μόλις πέρασε από μπροστά του ο 58χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της κόρης του έξω από την αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

«Αλήτη, φέρε πίσω το παιδί μου» φώναζε ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη και επιχείρησε να επιτεθεί στον κατηγορούμενο, αλλά τον κράτησαν αστυνομικοί.



Σήμερα η δίκη για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη

Φως στη στυγερή δολοφονία της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη στο Β' νεκροταφείο Αθηνών, τον περασμένο Οκτώβριο, που συγκλόνισε την κοινή γνώμη, καλούνται να ρίξουν οι δικαστές του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Η δίκη του Εμμανουήλ Εσσατζανιάν Σοροπίδη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας θα διεξαχθεί σήμερα, με την διαδικασία να αναμένεται «εκρηκτική».