Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

ΕΛ.ΑΣ



Σύσταση της ΕΛ.ΑΣ προς τους πολίτες – «Αποφύγετε το κέντρο της Αθήνας»

Η Ελληνική Αστυνομία συστήνει στους κατοίκους της Αθήνας να αποφύγουν τη μετακίνησή τους στους κεντρικούς δρομους της πόλης, και συγκεκριμένα περιμετρικά της πλατείας Ομονοίας και της πλατείας Συντάγματος, ιδίως μετά τη μία το μεσημέρι έως και την ολοκλήρωση των κινητοποιήσεων των αγροτών.



Οργανωμένη επιχείρηση ΕΛ.ΑΣ, Interpol και Europol: Εξαρθρώθηκε διεθνής σπείρα δουλεμπόρων

Η Ελληνική Αστυνομία, μέσω της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συμμετείχε σε κοινή επιχειρησιακή δράση, στο πλαίσιο της οποίας επετεύχθη η εξάρθρωση διεθνικής εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν συστηματικά στη διακίνηση μεταναστών.



ΕΛ.ΑΣ: Αυξημένα μέτρα τάξης και ασφάλειας στις σεισμόπληκτες περιοχές του Ηρακλείου Κρήτης

Η ΕΛ.ΑΣ, με διαταγή του Αρχηγού της αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη, έχει λάβει από την πρώτη στιγμή αυξημένα μέτρα τάξης και ασφάλειας στις σεισμόπληκτες περιοχές της περιφερειακής ενότητας Ηρακλείου Κρήτης, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Αρχηγείου της.



Σοκ στον Ορχομενό: Εντοπίστηκε νεκρή γυναίκα σε αρδευτικό κανάλι

Το άψυχο σώμα γυναίκας εντοπίστηκε σε αρδευτικό κανάλι κοντά στον Ορχομενό το μεσημέρι της Παρασκευής.

Το μακάβριο εύρημα κινητοποίησε τις αστυνομικές αρχές, αλλά και την Πυροσβεστική με την 7η ΕΜΑΚ να καλείται στο σημείο για την ανάσυρσή του.



ΕΛΑΣ: Σε δύο εβδομάδες συνελήφθησαν 1.249 άτομα στην Αττική

Σε 1.249 συλλήψεις προχώρησαν οι Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου 2020, ενώ, μεταξύ άλλων, εξαρθρώθηκαν 2 εγκληματικά κυκλώματα, εξιχνιάστηκαν 15 ληστείες και εντοπίστηκαν 48 κλεμμένα αυτοκίνητα.



ΕΛ.ΑΣ. για τα επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ: Δύο αστυνομικοί τραυματίες, τρεις προσαγωγές

Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, που σημειώθηκαν το μεσημέρι στην ΑΣΟΕΕ, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. Και οι δύο διακομίστηκαν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών για τις πρώτες βοήθειες.

Παράλληλα, οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στην προσαγωγή τριών ατόμων.