Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Αγωνία στο Ηράκλειο: Σε κώμα 18χρονη που εισέπνευσε αέριο γέλιου



Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου μια 18χρονη από τη Βρετανία.

Η νεαρή τουρίστρια μεταφέρθηκε χθες Τρίτη αρχικά στο ιατρικό κέντρο των Μαλίων και στη συνέχεια στο ΠΑΓΝΗ σε κωματώδη κατάσταση.

Η κοπέλα είχε περάσει την τελευταία νύχτα των διακοπών της στην Κρήτη διασκεδάζοντας σε αρκετά νυχτερινά μαγαζιά της περιοχής.

Οι πρώτες πληροφορίες από την παρέα της 18χρονης αναφέρουν πως η κοπέλα βρέθηκε σε αυτήν την κατάσταση αφού εισέπνευσε αέριο γέλιου.

Σύμφωνα με δηλώσεις του διοικητή του ΠΑΓΝΗ Βενιζελείου κ. Τασόπουλου στο Flashnews.gr, η κοπέλα βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, και εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα για το πως βρέθηκε σε αυτήν την κατάσταση καθώς είναι πιθανό αλλά όχι σίγουρο να είσέπνευσε αέριο γέλιου.

Ανεξέλεγκτα κυκλοφορούν τα μπαλόνια με το απαγορευμένο αέριο στα Μάλια.

Για ένα παιχνίδι ανάμεσα σε Βρετανούς ηλικίας 18 - 30 ετών έκανε λόγο ο δήμαρχος Χερσονήσου κ. Μαστοράκης.

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος στο Flashnews.gr τα μπαλόνια κυκλοφορούν ανεξέλκτα στα μπαρ της περιοχής και σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα δεν έχουν το απαγορευμένο και παράνομο αέριο γέλιου αλλά άλλα εξίσου επικίνδυνα αλλά όχι παράνομα αέρια.

Κατέθεσαν οι φίλοι της 18χρονης

Όσο η κοπέλα δίνει μάχη στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, τα μέλη της παρέας της κλήθηκαν να καταθέσουν και να δώσουν πληροφορίες για το πως πέρασαν την τελευταία τους νύχτα στο νησί.

Η αστυνομία ερευνά με προσοχή την υπόθεση.