Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

γέλιο



Χαμογέλα γιατί...μακραίνει η ζωή

Το γέλιο μπορεί να μην μας έρχεται φυσικά στην καθημερινότητά μας όμως είναι ένα από τα πιο ‘φυσικά’ φάρμακα. Σύμφωνα με έρευνες το γέλιο μειώνει το στρες, ενισχύει το ανοσοποιητικό μας σύστημα, βοηθάει στην καλή λειτουργία της καρδιάς και τονώνει την ψυχολογική μας υγεία.



8 επιστημονικοί λόγοι να γελάτε καθημερινά

Ο Άγγλος φιλόσοφος Μπέρτραντ Ράσελ κάποτε είπε: «Το γέλιο είναι το πιο φθηνό και αποτελεσματικό φάρμακο για όλες τις παθήσεις” . Με τα χρόνια, οι ερευνητές πιστοποιούν τα σοφά λόγια του σε μια σειρά από ιατρικές παθήσεις.



Αγωνία στο Ηράκλειο: Σε κώμα 18χρονη που εισέπνευσε αέριο γέλιου

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου μια 18χρονη από τη Βρετανία.

Η νεαρή τουρίστρια μεταφέρθηκε χθες Τρίτη αρχικά στο ιατρικό κέντρο των Μαλίων και στη συνέχεια στο ΠΑΓΝΗ σε κωματώδη κατάσταση.



Σε ποια ηλικία είμαστε πιο ευτυχισμένοι;

Πολλοί αναρωτιούνται όσο μεγαλώνουν ποια ήταν η πιο ευτυχισμένη περίοδος της ζωής τους στα 20, 22 ή40;

Πριν μπούμε για τα καλά στην αγορά εργασίας- με ό,τι αυτό συνεπάγεται- πριν επωμιστούμε τις ευθύνες μιας «ενήλικης ζωής», πριν αποκτήσουμε οικογένεια και κάνουμε ένα καθημερινό σπριντ για να προλάβουμε όλα όσα πρέπει να γίνουν μέσα σε ένα 24ωρο.



ΣΥΡΙΖΑ: Ο Ντάριο Φο απέδειξε ότι το γέλιο μπορεί να μετατραπεί στο ευφυέστερο, ανατρεπτικό πολιτικό σχόλιο

«Ο Ντάριο Φο απέδειξε ότι το γέλιο μπορεί να μετατραπεί στο ευφυέστερο, ανατρεπτικό πολιτικό σχόλιο», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, σε συλλυπητήριο μήνυμά του για τον μεγάλο καλλιτέχνη, που πέθανε σήμερα, στα 90 του χρόνια.



Το μωρό με το σατανικό γέλιο που έγινε διάσημο (Βίντεο)

Είναι πολύ δύσκολο να ακούσει κάποιος αυτό το μωρό να γελά και να μην παρασυρθεί να γελάσει και ο ίδιος ή να μην αναρωτηθεί, έστω για μια στιγμή, αν το γέλιο είναι αληθινό ή μήπως πρόκειται για κάποιο… κατσικάκι που βελάζει.