Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Άδωνις: Δεν ξέρει τι κάνει ο Τσίπρας - Η κυβέρνηση δεν ξέρει από οικονομία



«Πιστεύω ότι ο Τσίπρας έχει στο μυαλό του τις εκλογές και για αυτό το λόγο έδωσε αυτόν το μποναμά στους συνταξιούχους» τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει».

Ο κ. Γεωργιάδης  είπε ότι «ο κ. Χουλιαράκης ομολόγησε χθες από τη Βουλή ότι το ΔΝΤ ζητά νέα μέτρα ύψους 4,5 δισ. ευρώ το 2019. Δυστυχώς η ελληνική Βουλή θα πρέπει να τα ψηφίσει αυτά τα μέτρα. Αν συμβεί κάτι και ψηφιστούν τα μέτρα, ο κόσμος θα μπει σε μεγάλη πίεση».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είπε ότι «η ΝΔ έχασε τις εκλογές λόγω ΕΝΦΙΑ. Δεν θέλω να υπάρχει ΕΝΦΙΑ, αλλά δυστυχώς στην Ελλάδα όταν κάτι μπαίνει έκτακτο δυστυχώς γίνεται μόνιμο».

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι «η κυβέρνηση του Τσίπρα πρέπει να κάνει μεταρρυθμίσεις, αλλά δεν τις κάνει γιατί δεν ξέρει από οικονομία και αυτό είναι επικίνδυνο. Δεν ξέρει τι κάνει ο Τσίπρας».

Όσον αφορά τις τουρκικές προκλήσεις ο αντιπρόεδρος και τομεάρχης της ΝΔ είπε «ότι δεν τσιμπάμε. Η Τουρκία έχει πολλά εσωτερικά προβλήματα για αυτό κάνει τις προκλήσεις.Η χώρα μας πρέπει να είναι ψύχραιμη και να παρακολουθεί τις εξελίξεις».