Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 -

"28,000" ραβασάκι εφορίας σε χήρα και γιο Μπάρκουλη



Η χήρα του Ανδρέα Μπάρκουλη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Espresso τονίζει πως έρχεται αντιμέτωπη με την εφορία η οποία της έστειλε ραβασάκι να πληρώσει 28.000 ευρώ, ενώ περίμενε τη σύνταξη των 300 ευρώ τέτσι ώστε να τα βγάλει πέρα  με τον γιο της.

«Αντί να βγει η σύνταξη του Ανδρέα, που θα είναι 300 ευρώ και θα έχουμε ένα μικρό βοήθημα, οι άθλιοι της κυβέρνησης μου έστειλαν μπουγιουρντί να πληρώσω 14.000 ευρώ εγώ και 14.000 ο γιος μου Νικόλας... Το 2012 κάποιοι άσχετοι στο υπουργείο Οικονομικών καταχώρισαν τον Ανδρέα Μπάρκουλη ως επιτηδευματία, δηλαδή ελεύθερο επαγγελματία, που εργαζόταν με μπλοκάκι. Ο Ανδρέας, που από το 1995 είναι συνταξιούχος και τα τελευταία χρόνια ήταν κατάκοιτος με άνοια και μετακινείτο με αναπηρικό καρότσι. Πού δούλευε και δεν το ξέρω;», δήλωσε αγανακτισμένη και συμπλήρωσε: «Με ρώτησαν πώς πέρασα το Πάσχα; Ρώτησαν το παιδί μου πως μεγαλώνει; Αν είχαμε να φάμε;». 

Τέλος, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν θα το αφήσω το θέμα έτσι. Αν ήξερα ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο θα έκανα -εντός 4 μηνών- αποποίηση κληρονομιάς, ώστε να μην εισπράττω από το “Διόνυσο” τα δικαιώματα από τις ταινίες του Ανδρέα. Μιλάμε για μικροποσά που φορολογούνται με 20%».