Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

χηρα



Αλίκη Κατσαβού: Ραγίζει καρδιές το throwback βίντεο με τον Βουτσά

Η χήρα του Κώστα Βουτσά, Αλίκη Κατσαβού, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Φεβρουάριο λείπει πολύ στους δικούς του ανθρώπους. 

Ένας λόγος παραπάνω που λίγο πριν την αυγή του νέου χρόνου, η οικογένεια συνήθιζε να γιορτάζει τα γενέθλια του αξέχαστου ηθοποιού.



Αχαΐα: Απατεώνας παρίστανε τον εκπρόσωπο του Ταμείου Κληρικών Ελλάδας!

Όταν η χήρα διαπίστωσε το λάθος της, αισθάνθηκε τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια της. Το παζλ συμπληρώθηκε...



Ταϊλάνδη: Συγκλονίζει η χήρα του νεκρού δύτη

Μπορεί η επιχείρηση στην Ταϊλάνδη να θεωρείται πετυχημένη καθώς και τα 12 παιδιά αλλά και ο προπονητής διασώθηκαν, ωστόσο κανείς δεν πρέπει να ξεχάσει τη θυσία ενός δύτη που έχασε τη ζωή του στην προσπάθεια του να βοηθήσει στον απεγκλωβισμό τους.



Η πιο πρωτότυπη αγγελία: Πουλάει το σπίτι της μαζί με...

Η online αγγελία για την πώληση μιας κατοικίας είναι μακράν η πιο πρωτότυπη.

Πρόκειται για ένα σπίτι στην Ινδονησία όπου η 40χρονη ιδιοκτήτρια του και χήρα Wina Lie, επινόησε αυτή την αγγελία ώστε να βρει νέο σύντροφο αφού είναι μόνη από το 2000.



Η χήρα του ήρωα σμηναγού Γ. Μπαλταδώρου ψάλλει πάνω από το φέρετρο τον Εθνικό Ύμνο (βίντεο)

Συγκλονιστικές στιγμές κατέγραψε ο φακός κατά τη σημερινή τελετή ταφής του Ήρωα Σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου, στο Μορφοβούνι Καρδίτσας.

Την ώρα που το σφραγιστό φέρετρο με τη σορό του Σμηναγού κατέβαινε στον τάφο και μετά την απόδοση των προβλεπόμενων τιμών από το άγημα της ΠΑ, η μπάντα της 1ης Στρατιάς άρχισε να παιανίζει τον Εθνικό Ύμνο.



Σύνταξη χηρείας 400 ευρώ θα λάβει η χήρα του σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου;

Σύνταξη χηρείας που δεν θα ξεπερνά τα 400 ευρώ θα λάβει η χήρα του σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου που έπεσε στο βωμό του καθήκοντος, σύμφωνα με τον εργατολόγο, νομικό και πρώην γ.γ. Υπουργείου Κοινωνικής Ασφάλισης, Γιώργο Ρωμανιά.