Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Στα 2.500 τα εισιτήρια διαρκείας του Παναθηναϊκού



Ο Παναθηναϊκός άργησε να κυκλοφορήσει τα διαρκείας του. Με την κατάσταση που επικρατούσε στον σύλλογο και φυσικά τη διαμάχη του Αλαφούζου με τον Γιαννακόπουλο, η ΠΑΕ έφτασε στο σημείο να ξεκινήσει την πώληση των καρτών στις 28 Αυγούστου.

Την πρώτη μέρα, μάλιστα, που συνήθως παρατηρείται πιο έντονη κίνηση, τα γραφεία λειτούργησαν μισή μέρα, διότι αγωνιζόταν το βράδυ στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ με τη Βίντι. Μία εβδομάδα σχεδόν αργότερα, τα διαρκείας που έχουν δοθεί είναι περίπου 2.500. Ένας αριθμός που κρίνεται άκρως ικανοποιητικός από τα στελέχη του «τριφυλλιού».

Αν συνυπολογίσουμε το κλίμα με το οποίο ξεκίνησε η σεζόν -και το οποίο βέβαια βελτιώθηκε αισθητά με τις δύο νίκες και την εικόνα των νέων παικτών-, τη δυσαρέσκεια του κόσμου για τη διοίκηση, τη μετακόμιση στο ΟΑΚΑ που είναι πιο… κρύο γήπεδο από τη Λεωφόρο, σαφώς και δεν θεωρούνται λίγα. Είναι φυσικά ελάχιστα για το μέγεθος του Παναθηναϊκού…

Σε κάθε περίπτωση η διαδικασία θα παραμείνει ανοιχτή για αρκετές μέρες. Στο «τριφύλλι» δεν έχουν αποφασίσει πότε θα κλείσει. Τώρα η ομάδα παίζει εκτός με την ΑΕΛ κι ακολουθούν δύο εντός με Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα. Πιθανότατα μετά τον αγώνα με τους Ηπειρώτες (αρχές Οκτωβρίου) θα κλείσει και η πώληση, αφού για το πρωτάθλημα θα απομένουν μόνο 12 παιχνίδια συν όσα δοθούν για το κύπελλο.