Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

ΟΑΚΑ



Κάτας: Δε θα είναι εύκολο με την ατμόσφαιρα που θα υπάρχει στο ΟΑΚΑ

Η Μακάμπι ετοιμάζεται από πλευράς τις για τις δύο αναμετρήσεις απέναντι στον Παναθηναϊκό, στα play off της EuroLeague με τον Όντεντ Κάτας να αναφέρει τις δυσκολίες για τους Ισραηλινούς.



Στο Πανθεσσαλικό ο τελικός κυπέλλου χωρίς την παρουσία φιλάθλων – «Αν αλλάξουν οι προϋποθέσεις θα το δούμε»

Σύσκεψη έγινε σήμερα στην ΕΠΟ για την έδρα του τελικού κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη, παρουσία του Αχιλλέα Μπέου. Κατά τη σύσκεψη αποφασίστηκε ο αγώνας να γίνει στο Πανθεσσαλικό στάδιο, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, ενώ έχουν προκύψει ερωτηματικά για την παρουσία κόσμου εξαιτίας των βελτιωτικών έργων που πρέπει να γίνουν.



ΟΑΚΑ: Αυστηρά μέτρα ασφαλείας για τον αγώνα Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση ενόψει του αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο κατάμεστο ΟΑΚΑ για την 13η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε τον κόσμο του ότι θα υπάρχουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ζητώντας από τους φιλάθλους να προστατέψουν το ΟΑΚΑ, το οποίο θα είναι κατάμεστο, μιας και έχει ανακοινωθεί sold out.



Νικ Καλάθης: «Ποτέ δεν είχα σκεφτεί πως θα γύριζα ως αντίπαλος στο ΟΑΚΑ»

Ο Νικ Καλάθης δεν μένει πια εδώ. «Χρωστούσε» όμως ορισμένες απαντήσεις και τις δίνει όλες μαζεμένες σήμερα, σε μια συνέντευξη γεμάτη συναίσθημα αλλά και ρεαλισμό. Απολαύστε την.

Ήταν δίχως αμφιβολία ένα από τα πιο hot ονόματα του καλοκαιριού, ήταν ο άνθρωπος που γύρω του στήθηκαν πολλές συζητήσεις και πολλά σενάρια.



Στις 30 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ ο τελικός του Κυπέλλου Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Η απόφαση πάρθηκε από την Ομοσπονδία, στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής τη Δευτέρα 27/7 έπειτα από ψηφοφορία και υπέρ της 30ής Αυγούστου ψήφισαν 12 μέλη της ΕΠΟ.

Είχε προηγηθεί η αναβολή του τελικού, μετά την άρνηση της Αστυνομίας για διεξαγωγή του αγώνα στις 26 Ιουλίου, όχι μόνο στο γήπεδο της Ριζούπολης, αλλά σε οποιοδήποτε γήπεδο της Αττικής.



Στο ΟΑΚΑ ο Αθηναίου για να αποχαιρετήσει την Εθνική (ΕΙΚΟΝΑ)

Ο Γιάννης Αθηναίου δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τις προσπάθειες της Εθνικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας λόγω του σοβαρού τραυματισμού του, εξακολουθεί όμως να αποτελεί μέρος της παρέας.

Το απόγευμα λοιπόν ο γκαρντ του Παναθηναϊκού βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και ξεπροβόδισε τους υπόλοιπους διεθνείς λίγο πριν από την αναχώρηση για την Κίνα.