Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 -

γήπεδο



Ολυμπιακός: «Πρόστιμο 500 ευρώ σε όποιον βρεθεί στο γήπεδο με ξένο εισιτήριο»

Απόψε στις 19.45 ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, θέλοντας να κάνει το πρώτο βήμα για τους «8» του Conference League.

 

Η ΠΑΕ, με μήνυμά της τονίζει τους περιορισμούς και τι πρέπει να προσέξουν όσοι θα είναι σήμερα στο Καραϊσκάκης, το οποίο αναμένεται να είναι γεμάτο αφού έχει ανακοινωθεί sold out.



Δολοφονία Μ.Κατσουρή: Ελεύθεροι αφέθηκαν οι 105 κρατούμενοι

Αφέθηκαν ελεύθεροι οι 105 προσωρινά κρατούμενοι για την υπόθεση των επεισοδίων, τον περασμένο Αύγουστο στη Νέα Φιλαδέλφεια, που στοίχισαν την ζωή στον Μιχάλη Κατσουρή.

Με ανακριτική διάταξη έγιναν δεκτές οι αιτήσεις αποφυλάκισης που είχαν υποβάλει οι κατηγορούμενοι οι οποίοι μετά τις απολογίες τους είχαν κριθεί προφυλακιστέοι.

 



Ο Ντέμης Νικολαΐδης δεν θα ήθελε τα παιδιά του να πηγαίνουν μόνα τους στο γήπεδο – «Φοβάμαι»

Ο θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Ντέμης Νικολαΐδης, που έγραψε τη δική του ιστορία στα γήπεδα με τη φανέλα της ΑΕΚ και της Εθνικής Ελλάδας και τώρα είναι ένας από τους κορυφαίους σχολιαστές αγώνων της Stoiximan Super League, αναφέρθηκε στο φαινόμενο της οπαδικής βίας.



Ρέντης: Τα αλλάζει τώρα ο 18χρονος – «Ήμουν 70 μέτρα μακριά από τον αστυνομικό – Μπορεί να μην τον χτύπησε η δικιά μου φωτοβολίδα»

Σε αλλαγή της ομολογίας του που οδήγησε στη σύλληψή του για τον βαρύτατο τραυματισμού του 31χρονου αστυνομικού στου Ρέντη φαίνεται ότι αναμένεται να προχωρήσει ενώπιον του ανακριτή ο 18χρονος που έχει συλληφθεί.



«Προσπάθησα να τον αποτρέψω να πάει» λέει ο αδερφός του 18χρονου που έχει ομολογήσει πως πέταξε τη φωτοβολίδα στου Ρέντη

Τα όσα έγιναν στου Ρέντη κατά τη διάρκεια των επεισοδίων σε αγώνα βόλεϊ μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού περιέγραψε στους αστυνομικούς ο αδερφός του 18χρονου που έχει συλληφθεί και έχει ομολογήσει πως έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα στον αστυνομικό. «Προσπάθησα να τον αποτρέψω να πάει» υπογράμμισε.



Ακρωτηρίασαν το ένα πόδι του αστυνομικού που δέχθηκε τη φωτοβολίδα – Δίνει μάχη για τη ζωή του

Οι γιατροί προχώρησαν στον ακρωτηριασμό του ενός ποδιού του 31χρονου αστυνομικού που τραυματίστηκε από τη ναυτική φωτοβολίδα που έριξαν χούλιγκαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στου Ρέντη, έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη».