Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

γήπεδο



«Γίνεται στρατολόγηση από την ηλικία των 15 ετών»

Συνολικά 67 άτομα συνελήφθησαν χθες κατά τη διάρκεια της μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε για τη θανάσιμη επίθεση με ναυτική φωτοβολίδα κατά του 31χρονου αστυνομικού των ΜΑΤ, Γιώργου Λυγγερίδη, στις 7 Δεκεμβρίου 2023 στου Ρέντη.



Παναθηναϊκός: «Επιτέλους ξεκινάμε, το έργο προχωράει στην υλοποίηση – Στόχος μας τα δύο γήπεδα να είναι έτοιμα το 2026»

«Επιτέλους ξεκινάμε. Για την ακριβεία, ξεκινήσαμε». Με τα λόγια αυτά ο Παναγιώτης Μαλακατές ανακοίνωσε την έναρξη των εργασιών στον χώρο του Βοτανικού για το μεγάλο έργο της Διπλής Ανάπλασης και την ανέγερση του γηπέδου του Παναθηναϊκού.



Ολυμπιακός προς οπαδούς: Δεν μπαίνει όποιος δεν έχει ονομαστικό εισιτήριο ή εισιτήριο που ανήκει σε άλλον

Λίγες ώρες πριν τον πρώτο προημιτελικό του Europa Conference League με αντίπαλο τη Φενέρμπαχτσε στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός με ανακοίνωσή του υπενθυμίζει στους οπαδούς του ότι θα πρέπει να έχουν άψογη συμπεριφορά και κάνει ξεκάθαρο τι δεν πρέπει να κάνει όποιος βρεθεί στο γήπεδο.



ΑΕΚ: Ακυρώθηκαν 55 διαρκείας κατόχων που προσπάθησαν να περάσουν άτομα στην OPAP Arena που δεν είχαν εισιτήριο

Ακυρώνει τα διαρκείας σε 55 κατόχους που προσπάθησαν να βάλουν απέναντι σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ άτομα που δεν είχαν εισιτήριο η ΠΑΕ ΑΕΚ.



Παναθηναϊκός: Επίσημα στη χρηματοδότηση 115 εκατ. ευρώ του υπουργείου Περιβάλλοντος ο Βοτανικός

Τη χρηματοδότηση της Διπλής Ανάπλασης για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό με 115 εκατ. ευρώ επισημοποίησε το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.



Ολυμπιακός: «Πρόστιμο 500 ευρώ σε όποιον βρεθεί στο γήπεδο με ξένο εισιτήριο»

Απόψε στις 19.45 ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, θέλοντας να κάνει το πρώτο βήμα για τους «8» του Conference League.

 

Η ΠΑΕ, με μήνυμά της τονίζει τους περιορισμούς και τι πρέπει να προσέξουν όσοι θα είναι σήμερα στο Καραϊσκάκης, το οποίο αναμένεται να είναι γεμάτο αφού έχει ανακοινωθεί sold out.