Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022 -

Κληρώνει σήμερα για τους «4» του Κυπέλλου ΕλλάδαςΟλυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα μάθουν επιτέλους τον αντίπαλο τους στα ημιτελικά του Κυπέλλου, αφού σήμερα θα διεξαχθεί στα γραφεία της ΕΠΟ στις 11.30 η κλήρωση που είχε αναβληθεί την προηγούμενη Παρασκευή, μετά από τηλεφώνημα για βόμβα. 

Για πρώτη φορά από το 1949 οι τέσσερις μεγάλοι είναι ταυτόχρονα παρόντες στα ημιτελικά του Κυπέλλου και το μόνο βέβαιο είναι πως η σημερινή κλήρωση (11:30) θα βγάλει δύο ντέρμπι. Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα μάθουν αντίπαλο για τα ημιτελικά που θα γίνουν μέσα στον Απρίλιο. 

Εξάλλου, στην προσωρινή διοικούσα επιτροπή της ΕΠΟ αναζητούν έδρα για τον τελικό Κυπέλλου και έχει κάνει επαφές με τις τέσσερις ομάδες. 

Αν περάσει στον τελικό η ΑΕΚ, τότε το πιθανότερο είναι να μην γίνει ο αγώνας στο ΟΑΚΑ, παρότι πρόκειται για το μεγαλύτερο και ασφαλέστερο γήπεδο της χώρας. Ως λύσεις έχουν εξεταστεί επίσης το Καυτανζόγλειο, το Παγκρήτιο και το AEL FC Arena, ωστόσο θα πρέπει να εγγυηθεί η αστυνομία για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα.