Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

ΑΕΚ



Αποχή από τις προπονήσεις κάνουν οι παίκτες της ΑΕΚ – Άκαρπη η συνάντηση με Αγγελόπουλο

Η ΑΕΚ συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής και δεν το γιορτάζει όπως θα ήθελε στο τμήμα μπάσκετ, με τους παίκτες να έχουν αποφασίσει αποχή από τις προπονήσεις λόγω των οφειλών και να μην αλλάζουν γνώμη μετά τη συνάντηση που είχαν με τον Μάκη Αγγελόπουλο.



ΑΕΚ: Ακυρώθηκαν 55 διαρκείας κατόχων που προσπάθησαν να περάσουν άτομα στην OPAP Arena που δεν είχαν εισιτήριο

Ακυρώνει τα διαρκείας σε 55 κατόχους που προσπάθησαν να βάλουν απέναντι σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ άτομα που δεν είχαν εισιτήριο η ΠΑΕ ΑΕΚ.



Stoiximan Super League: Ο elite Στίλερ στο ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Με διαιτητή τον γνώριμο ελίτ διαιτητή Τομπίας Στίλερ θα διεξαχθεί το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ.

Ο διαιτητής από τη Γερμανία δεν είναι η πρώτη φορά, που έρχεται στη χώρα μας.

Η τελευταία φορά, ωστόσο, που είχε σφυρίξει στα μέρη μας ήταν, κατά σύμπτωση, στο περσινό ΑΕΚ-ΠΑΟΚ των playoffs, που είχε λήξει 4-0 για την Ένωση.



ΑΕΚ: Το αερόστατο που θα πετάξει σε κάθε γωνία της Ελλάδας για τα 100 της χρόνια

Η ΑΕΚ με αφορμή τα 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου, παρουσίασε το κιτρινόμαυρο αερόστατο που θα πρωταγωνιστήσει στους εορτασμούς της Ένωσης και θα… καλύψει κάθε μέρος της Ελλάδας.



Με ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής και πρόστιμο τιμωρήθηκε η ΚΑΕ ΑΕΚ

Με ποινή αποκλεισμού της έδρας της για μία αγωνιστική, καθώς και με χρηματικό πρόστιμο ύψους 5 χιλιάδων ευρώ τιμωρήθηκε η ΚΑΕ ΑΕΚ.



Λαμία – ΑΕΚ: Κανονικά με κόσμο το ματς της πρεμιέρας των playoffs

Τα “εμπόδια” που υπήρχαν ξεπεράστηκαν και το Λαμία – ΑΕΚ για την πρεμιέρα των φετινών playoffs της Super League θα γίνει με κόσμο στις εξέδρες του “ΔΑΚ Λαμίας”.

 

Με σημερινή της ανακοίνωση (07.03.2024) η ΠΑΕ Λαμία έβαλε τέλος στη φημολογία, που ήθελε το ματς κόντρα στην ΑΕΚ να γίνεται κεκλεισμένων των θυρών.