Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 -

ΑΕΚ



Λαμία – ΑΕΚ: Κανονικά με κόσμο το ματς της πρεμιέρας των playoffs

Τα “εμπόδια” που υπήρχαν ξεπεράστηκαν και το Λαμία – ΑΕΚ για την πρεμιέρα των φετινών playoffs της Super League θα γίνει με κόσμο στις εξέδρες του “ΔΑΚ Λαμίας”.

 

Με σημερινή της ανακοίνωση (07.03.2024) η ΠΑΕ Λαμία έβαλε τέλος στη φημολογία, που ήθελε το ματς κόντρα στην ΑΕΚ να γίνεται κεκλεισμένων των θυρών.



ΑΕΚ: Ο Ε.Πόνσε είναι ο πρώτος Αργεντινός σκόρερ στον κόσμο μέσα στο 2024

Ο Εζέκιελ Πόνσε βρίσκεται σε ημιάγρια κατάσταση τους πρώτους μήνες του 2024, με τον επιθετικό της ΑΕΚ να είναι ο πρώτος Αργεντινός σκόρερ στον κόσμο τη φετινή χρονιά.

 

Ο Εζέκιελ Πόνσε δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν, ωστόσο μέσα στο 2024 άλλαξε πρόσωπο και άρχισε να σκοράρει κατά ριπάς με τη φανέλα της ΑΕΚ.



AEK για VAR: «Να δημοσιοποιούνται οι διάλογοι»

Το μέλος της διοίκησης της ΑΕΚ έδωσε το «παρών» στη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, για την ανανέωση της σύμβασης του VAR, η οποία θα πρέπει να γίνει το ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Η ΑΕΚ, μέσω Γιώργου Κοσμά, τόνισε πως είναι σημαντικό όλες οι ομάδες ως Λίγκα μαζί με την ΕΠΟ, να πιέσουν για να μείνει δημόσιος ο χαρακτήρας της σύμβασης.



Basketball Champions Leauge: Κεκλεισμένων των θυρών η αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Χάποελ Χολόν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε πως μετά από απόφαση του Basketball Champions League το παιχνίδι με τη Χάποελ Χολόν (5/3) θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Χάποελ Χολόν είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 5 Μαρτίου και θα γίνει χωρίς κόσμο για λόγους ασφαλείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:



Λαμία – ΑΕΚ: Δεν έδωσαν εισιτήρια στους οπαδούς της Ένωσης

Η Λαμία θα υποδεχθεί την ΑΕΚ στην 24η αγωνιστική της Super League 1 και σε ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι τα εισιτήρια του αγώνα θα είναι διαθέσιμα μόνο για τους φίλους του τοπικού ΠΑΣ.

Η ΑΕΚ δεν θα λάβει εισιτήρια για τον αγώνα και την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Λαμία θα παρακολουθήσουν μόνο κάτοικοι του Νομού Φθιώτιδας, που είδαν και τα ματς με Παναθηναϊκό και Ατρόμητο.



Το πρόγραμμα ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, Ολυμπιακού και Άρη μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου

Η κανονική διάρκεια της Stoiximan SuperLeague οδεύει προς το τέλος της και αυτό είναι το πρόγραμμα ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, Ολυμπιακού και Άρη στις 4 τελευταίες αγωνιστικές.

Σε αυτές, υπάρχουν ντέρμπι και επικίνδυνα παιχνίδια για όλους, με αποτέλεσμα οι τρεις πρώτες θέσεις να είναι ανοιχτές για τις ισάριθμες πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα.