Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Οχι, δεν υπογράφω πάνω στη σημαία!» (Βίντεο)



Για μία ακόμη φορά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απέδειξε το ήθος που έχει σαν άνθρωπος και το πόσο πολύ σέβεται την ελληνική σημαία και τα εθνικά σύμβολα της χώρας μας. Και το απέδειξε με μία απλή, αλλά πολύ ουσιώδη κίνηση.

Λίγη ώρα μετά τη μεγάλη νίκη των Μπακς μέσα στη Νέα Υόρκη επί των Νικς, ο Ελληνας φόργουορντ ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί στο πούλμαν της ομάδας του που θα τη μετέφερε στο αεροδρόμιο.

Ωστόσο, βλέποντας αρκετούς συμπατριώτες μας που ζουν στη Νέα Υόρκη να τον περιμένουν για αυτόγραφα και φωτογραφίες, ο Γιάννης έσπευσε να βρεθεί κοντά τους.

Την ώρα που οι Ελληνες των αποθεώνουν (σ.σ. ένας του είπε τη χαρακτηριστική ατάκα «Μας κάνεις υπερήφανους») και εκείνος υπογράφει αυτόγραφα και βγαίνει φωτογραφίες μαζί τους, ένας εκ των οπαδών του ζητάει να υπογράψει πάνω στην ελληνική σημαία.

Ποια η αντίδρασή του; «Όχι δεν βάζω (σ.σ. υπογραφή) πάνω στη σημαία», απάντησε ευγενικά ο Έλληνας σταρ, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά το πόσο σέβεται την Ελλάδα και το σύμβολό της, που είναι η σημαία!

Δείτε την ατάκα του «Κούνμπο» στο παρακάτω βίντεο