Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

NBA



Οι παίκτες των Λος Άντζελες Λέικερς αποκάλυψαν με ποια άγρια ζώα θα πάλευαν και θα… νικούσαν – Από αρκούδες, αλιγάτορες μέχρι λευκούς καρχαρίες

νέα σεζόν του NBA βρίσκεται στη γωνία και καθώς οι ομάδες προετοιμάζονται, οι ομάδες social media των συλλόγων προσφέρουν χιουμοριστικό περιεχόμενο. Εκείνη των Λος Άντζελες Λέικερς ρώτησε ορισμένους παίκτες «ποιο είναι το μεγαλύτερο άγριο ζώο που θα μπορούσαν να νικήσουν αν πάλευαν μαζί του». Οι απαντήσεις ήταν ποικίλες και μάλλον εκτός πραγματικότητας.



Συγκλονίζει ο Γκασόλ: Είδα ένα νεκρό παιδί δίπλα σε ένα άλλο άψυχο κορμί που επέπλεε

Ο σπουδαίος Μαρκ Γκασόλ συγκλονίζει με τις μαρτυρίες του κατά τη διάρκεια των αποστολών διάσωσης!



Αντετοκούνμπο: Το μπάσκετ άλλαξε τη ζωή μου

Μια παιδική φωτογραφία με τον αείμνηστο πατέρα του ανέβασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο Instagram αναφέροντας πόσο πολύ άλλαξε το μπάσκετ τη ζωή της οικογένειάς του. 



Τι συμβολίζει το σήμα στο νέο παπούτσι του Αντετοκούνμπο

29 Νοεμβρίου 2017: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο περνάει το ρεπό του στα παγκόσμια κεντρικά γραφεία της Nike με ένα ταχύρρυθμο μάθημα για τα υποδήματα με υπογραφή. Οι συναντήσεις αποτελούν την αφετηρία για το Air Zoom Freak 1 της Nike, το πρώτο παπούτσι με την υπογραφή του Αντετοκούνμπο, και πλαισιώνονται από τις νύχτες που σκόραρε 32 πόντους στο Σακραμέντο και 20 στο Πόρτλαντ.



Αντετοκούνμπο: Τραγούδησε Κιάμο με το βραβείο του MVP! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ελλάδα έχει εδώ και λίγες ώρες ένα δικό της παιδί με το βραβείο του MVP του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να επιβεβαιώνει τις… ρίζες του και την ώρα των πανηγυρισμών.



Βίντεο: Η τεράστια αγκαλιά του Αντετοκούνμπο σε 11χρονη θαυμάστρια του

Μια πολύ συναισθηματική στιγμή έλαβε χώρα όταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υπέγραφε αυτόγραφα σε θαυμαστές του. 

Ένα 11χρονο κοριτσάκι πλησίασε τον Έλληνα σούπερ σταρ των Μπακς, του έδωσε να υπογράψει μια φανέλα των «Ελαφιών» και του παρέδωσε έναν φάκελο με ζωγραφιές που ετοίμαζε τον τελευταίο χρόνο.