Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Εκτός Παγκοσμίου πρωταθλήματος η Παπαχρήστου λόγω τραυματισμού



Η Βούλα Παπαχρήστου χάνει λόγω τραυματισμού το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα και η χώρα μας την ευκαιρία να διεκδικήσει κάτι καλό μέσω της συμμετοχής της.

Η αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι δεν θα ακολουθήσει την αποστολή στην Ντόχα, αφού το πρόβλημα που αντιμετώπισε τις τελευταίες εβδομάδες στον αχίλλειο, αποδείχθηκε σοβαρότερο από τις αρχικές εκτιμήσεις.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης στο τριπλούν, υποβλήθηκε σήμερα σε υπέρηχο και παράλληλα εξετάσθηκε από τον γιατρό της ομοσπονδίας Διονύση Χίσσα, ο οποίος της συνέστησε να ξεκινήσει άμεσα θεραπείες και να αποσύρει τη συμμετοχή της από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Η κατάσταση του προβλήματος της αθλήτριας επιδεινώθηκε το τελευταίο διάστημα και παρά τις προσπάθειες που έγιναν με προσαρμογή της προπόνησης, δεν ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η αθλήτρια σε συνεργασία με τον γιατρό της ομοσπονδίας θα ξεκινήσει άμεσα την αποθεραπεία και παράλληλα θα ξεκουραστεί προκειμένου να προετοιμαστεί για το κορυφαίο γεγονός της τετραετίας, τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.