Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Βούλα Παπαχρήστου



Ολυμπιακοί Αγώνες: Δεν πήρε το εισιτήριο για τον τελικό στο τριπλούν η Βούλα Παπαχρήστου

Εκτός τελικού στο τριπλούν έμεινε η Βούλα Παπαχρήστου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε, κατά σειρά, άκυρο άλμα, 12,23 μ. και ξανά άκυρο άλμα, μην καταφέρνοντας να περάσει τον τελικό του αγωνίσματος.

Το όριο ήταν τα 14,40 μ.

 



Εκτός Παγκοσμίου πρωταθλήματος η Παπαχρήστου λόγω τραυματισμού

Η Βούλα Παπαχρήστου χάνει λόγω τραυματισμού το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα και η χώρα μας την ευκαιρία να διεκδικήσει κάτι καλό μέσω της συμμετοχής της.

Η αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι δεν θα ακολουθήσει την αποστολή στην Ντόχα, αφού το πρόβλημα που αντιμετώπισε τις τελευταίες εβδομάδες στον αχίλλειο, αποδείχθηκε σοβαρότερο από τις αρχικές εκτιμήσεις.



Πρωτοφανής δήλωση Κυρίτση: «Κακή επιλογή τα συγχαρητήρια του Α.Τσίπρα στην Β.Παπαχρήστου»

Κριτική έκανε ο Γιώργος Κυρίτσης στον Πρωθυπουργό για την επιλογή του τελευταίου να δώσει συγχαρητήρια στη Βούλα Παπαχρήστου, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου, στο Βερολίνο.



Το άλμα της χρονιάς έκανε η Παπαχρήστου στην Ευρώπη

Την καλύτερη φετινή επίδοση στην Ευρώπη σημείωσε η Βούλα Παπαχρήστου, κατά την 1η ημέρα του Βαλκανικού Πρωταθλήματος στίβου ανδρών-γυναικών, που διεξάγεται στη Στάρα Ζαγόρα της Βουλγαρίας και έγινε έτσι, το απόλυτο φαβορί για ένα μετάλλιο στο επικείμενο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βερολίνου.



Επιστροφή των Ελλήνων αθλητών από Βελιγράδι με χαμόγελα και... παράπονα (φωτό)

Η Κατερίνα Στεφανίδη, ο Κώστας Φιλιππίδης και η Βούλα Παπαχρήστου ήταν οι τρεις αθλητές και αθλήτριες μας, που κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο των νικητών και να προσφέρουν στη χώρα μοναδικές συγκινήσεις.



«Δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω»: Συγκινεί η Βούλα Παπαχρήστου - Από την κόλαση του 2012 στον παράδεισο του 2016

Με άλμα στα 14,15 μέτρα η Βούλα Παπαχρήστου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο άλμα τριπλούν στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου που διεξάγεται στο Πόρτλαντ.

 Την πρωτιά κατέκτησε η Ρόχας, με άλμα στα 14,41 μέτρα, ενώ το ασημένιο μετάλλιο πήρε η Γκέρις, βελτιώνοντας το φετινό ατομικό της ρεκόρ με 14,30.