Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Διπλό των Μπακς στο Χιούστον και εντυπωσιακός Αντετοκούνμπο



Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει «όργια», έχοντας 27 πόντους και 21 ριμπάουντ, οι Μιλγούοκι Μπακς επικράτησαν μέσα στο Χιούστον των Ρόκετς με 116-109 και ανέβηκαν και πάλι στην κορυφή της Ανατολής.

Στην αρχή λέγαμε πως απλά είναι ένα πολύ καλό ξεκίνημα και τίποτα παραπάνω. Μετά όλοι είδαν πως οι Μπακς έχουν αλλάξει επίπεδο, αλλά και πάλι δεν υπήρχαν υπερβολές. Πλέον ο «Ελαφιακός» έχει αρχίσει να γίνεται φόβος και τρόμος για κάθε ομάδα, ειδικά με αυτά που κάνει ο Γιάνναρος.

Ο Έλληνας φόργουορντ ήταν εντυπωσιακός σε ένα ακόμα ματς και με 27 πόντους και 21 ριμπάουντ οδήγησε την ομάδα του σε μεγάλη νίκη μέσα στο Χιούστον επί των Ρόκετς με 116-109. Μια νίκη που φέρνει την ομάδα του Μιλγουόκι στο 29-11 και την πρωτιά στην Ανατολή, ενώ είναι η ομάδα με τις λιγότερες ήττες σε όλο το NBA. Όσον αφορά τις... ρουκέτες έπεσαν στο 23-17.

Στα του αγώνα οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα και με τον Χάρντεν σε μεγάλα κέφια έδειχναν έτοιμοι για το 11 στα 11 στα τελευταία τους εντός έδρας ματς. Λογάριαζαν όμως χωρίς τους αντιπάλους τους που με την σειρά τους μείωσαν την διαφορά και κατάφεραν να χτίσουν μία δικιά τους που έφτασε στους 15 πέντε λεπτά πριν το τέλος. Η παρέα του Χάρντεν αντέδρασε και μείωσε στους 5, αλλά εκεί ο Μούσιας έχασε συνεχόμενα τρίποντα με τους Μπακς να πανηγυρίζουν μια σπουδαία νίκη.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ο και σήμερα εξαιρετικός Αντετοκούνμπο με τον Greek Freak να έχει 27 πόντους και να κατεβάζει και 21 ριμπάουντ, αριθμός ρεκόρ για τον ίδιο.

Δίπλα του ο πολύ καλός σήμερα Μπρόγκντον που είχε 24, ενώ ο Μίντλετον είχε 15. Για τους ηττημένους ο Χάρντεν ήταν ασταμάτητος στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, αλλά έκανε λάθη στο τέλος φτάνοντας τους 42 πόντους, με τον Κάπελα να ακολουθεί με 18 και τον Γκριν με 16.