Σάββατο 27 Ιουλίου 2024 -

ΝΒΑ



Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φόρεσε γάντια και έγινε τερματοφύλακας

Η FIBA άλλαξε τα αθλήματα των αστεριών του μπάσκετ που θα πάρουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες, επιλέγοντας τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για τερματοφύλακα.

Ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, η FIBA πήρε κορυφαίους μπασκετμπολίστες, μεταξύ των οποίων και ο Γιάννης, τους άλλαξε άθλημα και τους έντυσε με νέες φανέλες.



Ταινία εμπνευσμένη από Ελλάδα σε παραγωγή Γιάννη Αντετοκούνμπο

Tο Studio Galazio και ο σκηνοθέτης Κρίστοφερ Αντρέ Μαρκς ανακοίνωσαν τη δημιουργία μιας νέας εταιρίας παραγωγής που θα παρουσιάζει στο παγκόσμιο κοινό πρότζεκτ εμπνευσμένα από ελληνικά θέματα.



Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η σεζόν δεν τελείωσε όπως θέλαμε, υπόσχομαι ότι θα επιστρέψουμε εκεί που ανήκουμε

Η σεζόν 2023/24 ολοκληρώθηκε με απογοητευτικό τρόπο για τους Μπακς, αφού – με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να μην αγωνίζεται στα playoffs λόγω τραυματισμού στην γάμπα – αποκλείστηκαν από τους Πέισερς στον 1ο γύρο των playoffs.



Τζοέλ Εμπιίντ: Ο αστέρας του NBA αποκάλυψε ότι νοσεί με παράλυση Bell

Ο σταρ του NBA Τζοέλ Εμπιίντ μετά νίκη των Philadelphia 76ers κόντρα τους New York Knicks μίλησε στους δημοσιογράφους και αποκάλυψε ότι πάσχει με παράλυση Bell.

Ο MVP για το 2023 ανέφερε πως άρχισε να υποφέρει από συμπτώματα παράλυσης Bell «μία ή δύο ημέρες» πριν από τον αγώνα της Φιλαδέλφεια με τους Miami Heat για το τουρνουά Play-In στις 17 Απριλίου.



Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται

Μία χαρμόσυνη είδηση για τον σούπερ σταρ του NBA, Γιάννη Αντετοκούνμπο, μετέφερε η εκπομπή «Happy Day». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου, ο γάμος θα γίνει τέλη Αυγούστου στο πολυτελές ξενοδοχείο «Costa Navarino».



Βεζένκοφ: Σωστή η επιλογή να έρθω στο ΝΒΑ – Αμφιβάλλω για άλλα πράγματα

Η χρονιά ολοκληρώθηκε πρόωρα για τους Κινγκς και ο ίδιος δεν είχε τον ρόλο που θα ήθελε στην ρούκι του σεζόν στο ΝΒΑ, ο Σάσα Βεζένκοφ δεν μετανιώνει για την απόφαση να πάει στις ΗΠΑ.