Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

μπακς



Παράσταση από Αντετοκούνμπο που με 49 πόντους οδήγησε στη νίκη τους Μπακς έναντι των Νετς

Μεγαλειώδης παράσταση από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που σημείωσε 49 πόντους-κάνοντας ρεκόρ σεζόν- και επισκίασε τον Κέβιν Ντουράντ καθώς οι οικοδεσπότες Μιλγουόκι Μπακς κέρδισαν τους Μπρούκλιν Νετς με 117-114, διατηρώντας τις ελπίδες τους να τερματίσουν πρώτοι στην περιφέρεια της Ανατολής, για την τρίτη συνεχόμενη σεζόν.



Ο Αντετοκούνμπο σπάει ξανά τα ρεκόρ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φόργουορντ ανέλαβε δράση μετά από την απουσία του σε αγώνα με την Ουάσινγκτον, λόγω τραυματισμού και κατάφερε να οδηγήσει τους Μπακς στη 30ή νίκη τους με 133-114 κατά των Ατλάντα Χοκς.Ο Αντετοκούμπο πέτυχε 33 πόντους με 8/14 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 14/19 βολές και είχε ακόμα 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 3 κλεψίματα, 1 κόψιμο και 4 λάθη στα 31 λεπτά που αγωνίστηκε.



Ο Γιάννης έλειπε, οι Μπακς έχασαν

Την απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο πλήρωσαν οι Μπακς, που γνώρισαν την εκτός έδρας ήττα από τους Ουίζαρντς με 113-106.

Κορυφαίος για τους νικητές, ήταν ο Μπιλ με 32 πόντους, ενώ τον ακολούθησαν με 20 πόντους οι Γκριν κι Αρίζα.



Διπλό των Μπακς στο Χιούστον και εντυπωσιακός Αντετοκούνμπο

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει «όργια», έχοντας 27 πόντους και 21 ριμπάουντ, οι Μιλγούοκι Μπακς επικράτησαν μέσα στο Χιούστον των Ρόκετς με 116-109 και ανέβηκαν και πάλι στην κορυφή της Ανατολής.



Κακό βράδυ για τον Αντετοκούμπο και ήττα για τους Μπακς στο Μαϊάμι

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έμεινε σε μονοψήφιο αριθμό πόντων κι οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Χιτ στο Μαϊάμι με 94-87.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε σε 34' 9 πόντους, 13 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 2 μπλοκ. Οι Μίντλεντον με 18 και Μπλέντσο με 17 πόντους ήταν οι πρώτοι σκόρερ για τα «ελάφια».



Με έναν απολαυστικό Αντετοκούνμπο και με μεγάλη ανατροπή οι Μπακς κέρδισαν τους Σπερς

Με τους Σανς σταμάτησε στους 35 κάνοντας season high, αλλά δεν ήταν αρκετοί. Με τους Σπερς σταμάτησε στους 34 αλλά έφταναν και... περίσσευαν.

 

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε μία απολαυστική βραδιά πήρε τα «ελάφια» από τα... κέρατα και τα οδήγησε στην μεγάλη ανατροπή επί των Σπερς του Γκρεγκ Πόποβιτς μιας και επικράτησαν με 135-129.