Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

αντιμετώπιση



Ανεπιθύμητη τριχοφυΐα στο πρόσωπο: Με αυτούς τους πέντε φυσικούς τρόπους θα την περιορίσεις

Αρκετές είναι οι γυναίκες που μπορεί να εμφανίσουν σκούρες, χοντρές τρίχες στο πρόσωπό τους με αποτέλεσμα να χρειάζεται να τις αφαιρούν ακόμη και σε καθημερινή βάση.



Αυτά είναι τα συμπτώματα του καρκίνου των ωοθηκών

Ο καρκίνος των ωοθηκών ανήκει στους «γυναικολογικούς καρκίνους» που περιλαμβάνουν επίσης τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας, του ενδομήτριου, αλλά και σπανιότερες μορφές καρκίνου, όπως του κόλπου, των σαλπιγγών και του αιδοίου.



Φαρυγγίτιδα: Τι συμβαίνει στον λαιμό σας και πώς περνάει γρήγορα

Φαρυγγίτιδα είναι η δυσφορία, ο πόνος, ή η φαγούρα στον λαιμό. Τις περισσότερες φορές είναι τόσο ενοχλητική, ώστε κάνει ακόμα και την κατάποση του σάλιου μια επώδυνη διαδικασία.
Από τι προκαλείται η φαρυγγίτιδα
Η φαρυγγίτιδα προκαλείται από πρήξιμο στο πίσω μέρος του λαιμού (φάρυγγα) μεταξύ των αμυγδαλών και του λάρυγγα.



Δέκατα πυρετού: Πώς εξηγείται ο χαμηλός αλλά επίμονος πυρετός – Συμπτώματα και αιτίες

Όταν ο πυρετός είναι αρκετά υψηλός, τότε κατά κανόνα γνωρίζουμε και την αιτία που συμβαίνει αυτό. Μια λοίμωξη ή μια δυνατή γρίπη είναι συνήθως οι πιο πιθανοί λόγοι.
Αλλά τι συμβαίνει στα δέκατα πυρετού, δηλαδή όταν έχουμε πολύ χαμηλό πυρετό; Τι ισχύει όταν το θερμόμετρο δεν δείχνει καν πάνω από 37,5°C;



Πονοκέφαλος: Με ποιες τροφές θα τον αντιμετωπίσετε

Ο πονοκέφαλος είναι ένα πολύ συνηθισμένο φαινόμενο και οφείλεται σε διαταραχή της ηλεκτρικής δραστηριότητας στον εγκέφαλο.

Οι αιτίες που προκαλούν πονοκέφαλο είναι πολλές και διαφορετικές, οι περιπτώσεις όμως που πρέπει να εμπνέουν ανησυχία είναι λιγότερο από το 1%.



3 Φυσικοί Τρόποι για να ξεφορτωθείτε τις Κατσαρίδες για Πάντα

Κόψτε τη φόρα στις πλέον ανεπιθύμητες κυρίες, τις κατσαρίδες, εύκολα, φυσικά και οικονομικά.