Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

ανταγωνισμος



Το 55% των Ρώσων δεν βλέπουν ποιος μπορεί να ανταγωνιστεί τον Πούτιν

Η δημοσκόπηση που πραγματοποίησε το Levada-Centr, με κύριο θέμα τι θα ψήφιζαν οι Ρώσοι στις επικείμενες προεδρικές εκλογές, έδειξε έξι μήνες πριν από την διεξαγωγή τους ότι 55% των Ρώσων δεν βλέπουν να υπάρχει κάποιος άλλος υποψήφιος, που θα μπορούσε να ανταγωνισθεί τον πρόεδρο Βλάντιμιρ Πούτιν.



Γέμισε από fake news το διαδίκτυο στη Γαλλία - Ανταγωνισμός για τα πρώτα αποτελέσματα

Ιστοσελίδες και μέσα ενημέρωσης από το Βέλγιο, την Ελβετία τον Καναδά και άλλες γαλλόφωνες περιοχές του πλανήτη έχουν ήδη αρχίσει να διαρρέουν αποτελέσματα exit polls, κυρίως από τις υπερπόντιες κτήσεις, καθώς δεν υπόκεινται στους ίδιους νομικούς περιορισμούς με τα ΜΜΕ στο «εξάγωνο» (όπως ονομάζεται η μητροπολιτική Γαλλία). 



Ο σκληρός ανταγωνισμός θα ωφελήσει τους καταναλωτές: Γενναίες προσφορές από τα σούπερ μάρκετ

Τα «τύμπανα του πολέμου» στο λιανεμπόριο τροφίμων ήχησαν, και τα αντίπαλα στρατόπεδα πήραν θέσεις μάχης. Η πλήρης επαναλειτουργία των καταστημάτων του Μαρινόπουλου από τον Σκλαβενίτη εκτιμάται πως θα πυροδοτήσει μια άνευ προηγουμένου σύρραξη στον χώρο των σούπερ μάρκετ, με επίκεντρο τις τιμές και έπαθλο την πίτα των 10 και πλέον δισ. ευρώ.



Η Aldi... ξηλώνεται για να ανταποκριθεί στον ανταγωνισμό της Βρετανίας

Ο βρετανικός βραχίονας της γερμανικής αλυσίδας εκπτωτικών σούπερ μάρκετAldi ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να δαπανήσει 300 εκατ. λίρες (389 εκατ. δολάρια) για την ανακαίνιση του δικτύου καταστημάτων της, εντείνοντας τον ανταγωνισμό στον κλάδο εν μέσω ενός πολέμου τιμών που οδήγησε στη δεύτερη συνεχή μείωση των ετήσιων κερδών της.



Παρασκευόπουλος: Δεν απαλλάσσεται ο παραβάτης του ελεύθερου ανταγωνισμού με την καταβολή προστίμου

O υπ. Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος κατέθεσε, νομοτεχνική βελτίωση, για την παραβίαση του ελεύθερου ανταγωνισμού.