Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 -

αδυνάτισμαΔίαιτα DASH: Η διατροφή που «ρίχνει» την πίεση και βοηθά στην απώλεια βάρους – Τι περιέχει

Αν ανήκετε σε εκείνους που θέλουν και να «ρίξουν» την αρτηριακή τους πίεση, αλλά και να χάσουν βάρος, τότε η δίαιτα DASH θα σας «λύσει» τα χέρια.

Η δίαιτα DASH καταρτίσθηκε τη δεκαετία του ’90 από επιστήμονες του ομοσπονδιακού Εθνικού Ιδρύματος Καρδιάς, Πνευμόνων & Αίματος (NIHLB) των ΗΠΑ για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.Με αυτά τα 9 superfoods θα πετύχεις το αδυνάτισμα που θέλεις

Απώλεια βάρους, ενίσχυση υγείας. Αν υπήρχε ένα φάρμακο που τα έκανε και τα 2, θα έλυνες κάθε σου πρόβλημα, αλλά προς το παρόν, δεν υπάρχει τέτοιο χάπι. Η καλύτερη συμβουλή που μπορείς να ακολουθήσεις; Φτιάξ’ το μόνη σου – όχι σε χάπι, αλλά σε πρόγραμμα διατροφής. Μία στρατηγική δίαιτα που θα σε γεμίσει δύναμη και θρεπτικά στοιχεία σε κάθε μπουκιά.Τρεις παράξενες συμβουλές για αδυνάτισμα που λειτουργούν

Υπάρχουν κάποια μικρά μυστικά για να χάσεις κιλά που δεν πάει ο νους σου ότι λειτουργούν.

 

Φωτογράφισε κάθε φαγητό που θα φαςΜαγειρική σόδα για αδυνάτισμα: Προσοχή στους πιθανούς κινδύνους υγείας

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι το να αραιώσεις μαγειρική σόδα σε νερό, ή σε μηλόξυδο, ή σε χυμό λεμονιού και να την πιείς με άδειο στομάχι το πρωί, συμβάλλει στο να χάσεις πιο εύκολα τα περιττά κιλά.

Άλλοι, πάλι, λένε ότι απλά και μόνο ένα “αφρόλουτρο” σε νερό με μαγειρική σόδα έχει παρόμοια αποτελέσματα.Μηλόξιδο: Το ελιξήριο του αδυνατίσματος και όχι μόνο

Το μηλόξυδο έχει την ικανότητα να βοηθάει και στην προσπάθεια για απώλεια βάρους.

Και αυτός είναι, ίσως, ο κύριος λόγος που έχει κερδίσει τόση δημοφιλία. Ωστόσο, μπορεί να σας βοηθήσει να αδυνατίσετε μόνο αν το ακολουθήσετε σταθερά για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μηλόξυδο: Η προϋπόθεση για να σας βοηθήσει στο αδυνάτισμαΈνα ποτήρι κόκκινο κρασί το βράδυ αδυνατίζει καλύτερα και από τη γυμναστική!

Ένα ποτήρι κόκκινο κρασί πριν από τον ύπνο βοηθά στο αδυνάτισμα, καθώς η κατανάλωσή του ισοδυναμεί με αποτελέσματα που κάποιος μπορεί να επιτύχει με μία ώρα στο γυμναστήριο.