Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021 -
Μερική συννεφιά

3 °C

Σήμερα, 16. Ιανουαρίου 2021

ζωγραφικηAi-Da: Το πρώτο στον κόσμο ρομπότ που θα κάνει έκθεση ζωγραφικής!

Από τη στιγμή που τα ρομπότ με τεχνητή νοημοσύνη σκιτσάρουν και ζωγραφίζουν, ήταν θέμα χρόνου να κάνουν και εκθέσεις των έργων τους. Την πρώτη τέτοια έκθεση στον κόσμο θα κάνει η ρομποτική ζωγράφος Ai-Da στην γκαλερί «Barn» στο Κολέγιο του Αγίου Ιωάννη του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης από τις 12 Ιουνίου έως τις 6 Ιουλίου.Έκθεση "Αλέκος Φασιανός-Βαγγέλης Χρόνης - 30 χρόνια φιλίας: Ζωγραφική και ποίηση"

Τη Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019 στις 20:00 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κύριος Προκόπιος Παυλόπουλος, θα εγκαινιάσει την έκθεση με τίτλο "Αλέκος Φασιανός- Βαγγέλης Χρόνης. 30 χρόνια φιλίας. Ζωγραφική και ποίηση", στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη. 

 Έκθεση ζωγραφικής - "Diversity" του Ali Görmez

Την Τρίτη 7 Μαΐου στις 19:30 θα παρουσιαστεί η ατομική έκθεση ζωγραφικής του Ali Görmez στην αίθουσα τέχνης ΠΕΡΙΤΕΧΝΩΝ Καρτέρης. O Ali Görmez θα εκθέσει έργα μεγάλων, μεσαίων και μικρών διαστάσεων ζωγραφισμένων με ακρυλικά σε καμβά.

Η επιμέλεια της έκθεσης είναι του Νορβηγού creative curator Kjell-Erik Ruud. 

 

Κάλλια Τριανταφύλλου: Ένα μέλλον που δεν έχουμε ζήσει ακόμη

Η Αίθουσα Τέχνης Αθηνών παρουσιάζει τη δεύτερη ατομική έκθεση ζωγραφικής της Κάλλιας Τριανταφύλλου «shifting rooms».Καβάλα: Μαθητές έπιασαν τα πινέλα και ζωγράφισαν 13 αίθουσες του σχολείου τους

Όταν η φαντασία συναντάει το μεράκι και η επιθυμία για ένα ομορφότερο αισθητικά περιβάλλον συναντάει την όρεξη για δημιουργία μέσα σε ένα σχολείο, τότε το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και η διαδικασία της μάθησης γίνεται σχεδόν απολαυστική.

Αυτό τουλάχιστον πέτυχαν οι μαθητές του 1ου Γενικού Λυκείου Καβάλας.