Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Έκθεση ζωγραφικής - "Diversity" του Ali Görmez



Την Τρίτη 7 Μαΐου στις 19:30 θα παρουσιαστεί η ατομική έκθεση ζωγραφικής του Ali Görmez στην αίθουσα τέχνης ΠΕΡΙΤΕΧΝΩΝ Καρτέρης. O Ali Görmez θα εκθέσει έργα μεγάλων, μεσαίων και μικρών διαστάσεων ζωγραφισμένων με ακρυλικά σε καμβά.

Η επιμέλεια της έκθεσης είναι του Νορβηγού creative curator Kjell-Erik Ruud. 

Η ποικιλομορφία είναι μια συναρπαστική έκφραση που περιλαμβάνει τα πάντα μέσω της φύσης της. Η καλλιτεχνική γραφή του Ali Görmez μπορεί να πει κανείς ότι χρησιμοποιεί την ποικιλομορφία ως μέσον παραγωγής. Μερικές φορές μια τέτοια ποικιλομορφία μπορεί να είναι δυσβάσταχτη, αλλά αν το δείτε προσεκτικά και αφιερώσετε χρόνο για κάθε λεπτομέρεια, μπορεί να αισθανθείτε οτι έχετε χαθεί ενώ ταυτόχρονα ανακαλύπτετε μυστικές διαδρομές που σας οδηγούν μέσα στο έργο.[...]

 

"Ο Görmez εσκεμμένα προσφέρει γενναιόδωρα στον θεατή μια αντανάκλαση των αντιφατικών μονοπατιών μέσω των οποίων ταξιδεύουμε στην πραγματικότητα, αλλά στη συνέχεια τα κρύβει. Προσεγγίζοντας το έργο του, πρέπει να είμαστε ανοιχτοί σε αυτά τα παράδοξα και να ακολουθήσουμε το δικό τους μονοπάτι μέσα από το οποίο υπάρχει μια αφήγηση για αυτή την πολύπλοκη κατασκευή."
-Kjell-Erik Ruud