Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

βάρος



Αντιφλεγμονώδης δίαιτα: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

H λέξη «φλεγμονή» αναφέρεται στην ίδια πρόταση με σχεδόν κάθε χρόνιο πρόβλημα υγείας, με τους επιστήμονες να θεωρούν ότι η φλεγμονώδης απόκριση του σώματός μας σε άμεσες απειλές  μπορεί επίσης να είναι προβληματική εάν πυροδοτείται πολύ συχνά.



Αυτή η τεχνική στο περπάτημα μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε ένα κιλό την εβδομάδα – Ειδικός εξηγεί πώς να τον πετύχετε

Η ένταση με την οποία περπατάμε παίζει σημαντικό ρόλο στην απώλεια βάρους σύμφωνα με τους ειδικούς. 



Πως ο καφές επηρεάζει το βάρος μας

Ο καφές μπορεί να συμβάλλει στην απώλεια βάρους υπό την προϋπόθεση ότι τον πίνετε σκέτο, χωρίς δηλαδή ζάχαρη, γάλα ή κρέμα τα οποία και οποία αυξάνουν τη θερμιδική του αξία.



Καρκίνος: Πότε η απώλεια βάρους είναι προειδοποιητικό σημάδι

Μία μελέτη, που δημοσιεύτηκε στο διεθνές επιστημονικό περιοδικό JAMA αποκάλυψε ότι η ακούσια απώλεια βάρους μπορεί να σχετίζεται με αυξημένο κίνδυνο διάγνωσης καρκίνου μέσα στον επόμενο χρόνο.



Διαβήτης τύπου 2: Τα οφέλη που θα έχετε αν χάσετε τα περιττά σας κιλά

Οι ασθενείς με διαβήτη που χάνουν τα περιττά τους κιλά για να ρυθμίσουν το σάκχαρο στο αίμα τους, αποκομίζουν και άλλα σημαντικά οφέλη, αναφέρουν επιστήμονες από την Ιρλανδία.

Σε μελέτη που πραγματοποίησαν διαπίστωσαν ότι η σημαντική απώλεια βάρους όχι μόνο θέτει σε ύφεση τον τύπου 2 διαβήτη, αλλά μπορεί να μειώνει τον κίνδυνο ορισμένων σοβαρών επιπλοκών.



Απώλεια βάρους: Αυτοί οι υδατάνθρακες θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το αποτέλεσμα που θέλεις

Οι διαιτολόγοι συνιστούν να τρώτε αυτούς τους 3 υγιεινούς υδατάνθρακες καθημερινά για να σταθεροποιήσετε το σάκχαρο στο αίμα και να αδυνατίσετε πιο γρήγορα.