Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

tips



Τα 5 μυστικά για τη σωστή συντήρηση τροφίμων

Είστε σίγουροι ότι συντηρείτε σωστά τα τρόφιμα σας; Όπως όλα τα πράγματα, έτσι και η τροφοθήκη έχει τους δικούς της κανόνες. Διαβάστε τι πρέπει να κάνετε και τι δεν πρέπει να κάνετε σε πέντε βήματα.



9+1 μυστικά από τα '50s για ένα πεντακάθαρο σπίτι!

Θέλουμε να ζούμε σ΄ένα πραγματικά καθαρό περιβάλλον και να χαιρόμαστε κάθε στιγμή στο σπίτι μας. Πολλές γυναίκες μάλιστα βρίσκουμε το χρόνο που αφιερώνουμε στο σπίτι μας, ιδανικό για να "καθαρίσουμε" και το μυαλό μας από σκέψεις και να τις τοποθετήσουμε και πάλι σωστά. Σήμερα σας έχουμε και νέα tips για καθαρό σπίτι, στις λεπτομέρειες μάλιστα...



4 χρυσά μυστικά για σίγουρη επιτυχία στις σπιτικές κρέπες

Μπορεί να έχει την κακή φήμη της «θερμιδικής βόμβας», παρόλα αυτά κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στη νοστιμιά της κρέπας!



"Σπάνε" τα μαλλιά σου; - 8 λόγοι που συμβαίνει και πως να βάλεις τέλος

Όταν ακούς τα μαλλιά σου να σπάνε καθώς τα βουρτσίζεις, σίγουρα δεν είναι καλό σημάδι. Κι ενώ το να χάνεις πέρίπου 100 τρίχες τη μέρα θεωρείται φυσιολογικό, το να σπάνε συνεχώς τα μαλλιά σου σημαίνει πωε κάτι δεν κάνεις καλά. Είτε υπερβάλλεις με το σφίξιμο της αλογοουράς σου είτε κάτι δεν παέι καλά με τη διατροφή σου, εντόπισέ το και διόρθωσέ το…



Γάτα στο σπίτι; -5 tips για να να αποφύγετε τη ζημιά!

Μάθετε πώς θα περιορίσετε τις κακές συνήθειες της γάτα σας έξυπνα και πρακτικά χωρίς να βάλετε σε κίνδυνο… το σπίτι σας!



Tips για "χαρούμενα" πόδια!

Πολλές φορές ξαφνικά τα πόδια μας μπορεί να μας «προδώσουν» ή απλά να μας «εκδικηθούν» και έτσι να θυμηθούμε ότι τα έχουμε αμελήσει!