Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

Έτσι θα κάνεις τη σχέση σου να κρατήσει περισσότερο



Οι άνθρωποι είναι κοινωνικά όντα και χρειάζονται παρέα. Χρειαζόμαστε κάποιον για να μιλάμε, κάποιον να μας καταλαβαίνει, κάποιον που να δίνει νόημα στην ζωή μας.Τον τελευταίο αιώνα όμως οι ανθρώπινες σχέσεις φαίνεται να βρίσκονται σε τέλμα.

Οι σχέσεις είναι όμορφες και μας βοηθούν να ωριμάσουμε σαν άνθρωποι. Μας κάνουν υπεύθυνους και επηρεάζουν ακόμα και την επαγγελματική μας ζωή.

Χρειάζονται φροντίδα και συνεχή προσπάθεια αλλά δυστυχώς οι άνθρωποι φαίνεται να μην είναι διατεθειμένοι να επενδύσουν τον χρόνο τους σε κάτι τέτοιο.

Δείτε μερικούς τρόπους που μπορεί μία σχέση να εξελιχτεί από σπόρο σε ένα τεράστιο δέντρο:

1.Να σιγουρεύεις πως ο άλλος ξέρει πόσο όμορφος είναι.

Η έλξη δεν πρέπει να πεθαίνει μόλις μπείτε σε σχέση. Το να κάνετε συχνά κομπλιμέντα ο ένας στον άλλον είναι πολύ σημαντικό για να μην σβήσει η φλόγα.

Τα ζευγάρια που εμπιστεύονται ο ένας τον άλλον, κάνουν και πράγματα μαζί που οι υπόλοιποι μπορεί να θεωρούν και τρελά. Και ένα από αυτά είναι η πράξη του έρωτα. Ενώ είναι σωματική πράξη, το αντίκτυπο διαρκεί για πολύ περισσότερο.

Εάν κάποιος νιώθει άνετα ώστε να σου δείξει το σώμα του, αυτό σημαίνει πως σε εμπιστεύεται και πως σημαίνεις πράγματα για εκείνον. Το να το κάνετε συχνά θα σιγουρέψει πως η σχέση σας δεν θα γίνει η δουλειά σας.

3.Να την πέφτεις στον παρτενέρ σου ακόμα και αφού είστε μαζί.

Σύμφωνα με ειδικούς πάνω στις σχέσεις, αυτό είναι πολύ διασκεδαστικό. Το ότι βγαίνετε ήδη δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να φλερτάρεις μαζί του. Κάντε τους να νιώσουν όμορφοι και ποθητοί και θα σας κάνουν να νιώσετε το ίδιο.

4.Μην χάνετε ευκαιρία να τους φιλάτε.

Τα φιλιά είναι πολύ σημαντικά. Σιγουρέψτε πως μέσα από τα φιλιά σας θα τους κάνετε να καταλάβουν τι νιώθετε για εκείνους. Είναι άλλος ένας τρόπος επικοινωνίας.

5.Κοιμηθείτε μαζί τους.

Κοιμηθείτε μαζί τους στο κρεβάτι. Χωρίς σεξ, απλά κρατήστε τους κοντά σας και αφήστε τους να ακούσουν τον παλμό σας. Μία βροχερή μέρα, καθίστε κοντά στο παράθυρο και αγκαλιαστείτε στον καναπέ. Η ηρεμία και η απλότητα αυτής της πράξης θα δυναμώσει πολύ την αγάπη σας.

Κάντε ότι περνάει από το χέρι σας για να κρατήσετε δυνατή την σχέση σας. Γιατί μία σχέση με νόημα συμβαίνει πολύ σπάνια.