Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

κολπα



Τα κόλπα της γιαγιάς για ανώδυνο καύσωνα με κλειστά κλιματιστικά

Ωραίο το καλοκαίρι, με τον ήλιο, τα μπάνια, τη θάλασσα και τις καλοκαιρινές διακοπές, αλλά οι μέρες του καύσωνα, που στην Ελλάδα είναι συχνές και έντονες, είναι ανυπόφορες. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε όταν το κλιματιστικό δεν είναι επιλογή...



Τα καλύτερα κόλπα για να διώξετε τις άσχημες οσμές από το σπίτι σας

Διαβάστε πώς μπορείτε να κάνετε το σπίτι σας να μυρίζει πάντα... φρεσκάδα και καθαριότητα.

1. Βάλτε ένα κατσαρολάκι να σιγοβράσει με νερό και φέτες πορτοκάλι, κανέλα και γαρίφαλο… και όλο το σπίτι θα μυρίσει... κουλουράκια.



Μυστικά για λαμπερά μαλλιά από την αρχαιότητα

Σχεδόν όλα τα πράγματα που χρησιμοποιήθηκαν κατά την αρχαιότητα για ένα όμορφο και νεανικό δέρμα, θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν και για να γίνουν τα μαλλιά γερά και λαμπερά.



11 κόλπα για να είσαι φρέσκια χωρίς μακιγιάζ!

Σίγουρα γνωρίζεις τα φαινομενικά ατελείωτα τρικ ομορφιάς που μπορείς να εφαρμόσεις όταν θέλεις να δείχνεις ξεκούραστη ή ακόμα και 10 χρόνια νεότερη.

 



Κάντε τα λουλούδια σας να κρατάνε περισσότερο στο βάζο με αυτά το 7 κολπα!

Είναι πολύ ωραίο πράγμα να έχουμε το σπίτι μας γεμάτο λουλούδια, ειδικά τώρα που σιγά σιγά μπαίνει η Άνοιξη. Τα λουλούδια χαρίζουν ζωή και χρώμα σε έναν χώρο και μπορούν να διατηρηθούν πιο πολύ καιρό ακολουθώντας ένα από τα παρακάτω 8 τιπς.



6 tips για να εξαφανίζετε τις γρατζουνιές από τα γυαλιά σας

Οι γρατζουνιές στα γυαλιά είναι πολύ ενοχλητικές και δεν εξαφανίζονται με το συνηθισμένο καθάρισμά τους. Μερικές φορές τα γυαλιά γδέρνονται όταν έρχονται σε επαφή με διάφορες επιφάνειες.