Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Αυτός είναι με διαφορά ο πιο οικονομικός τρόπος να φροντίσετε αποτελεσματικά το δέρμα σας



Αν αναζητάτε έναν αποτελεσματικό και ταυτόχρονα άκρως οικονομικό τρόπο για να διατηρήσετε το δέρμα σας νεανικό και λαμπερό τους καλοκαιρινούς μήνες η απάντηση είναι μία και αρκετά ανατρεπτική.

Ωστόσο πολύ δροσιστική για τις ζεστές μέρες που έρχονται. Τα παγάκια, λοιπόν, είναι ο οικονομικός και αποτελεσματικός τρόπος για να φροντίσετε το δέρμα σας.

Τα παγάκια μπορούν να σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από τις ρυτίδες, τους ανοιχτούς πόρους και όλα τα άλλα σημάδια γήρανσης που θέλετε να ξεφορτωθείτε αλλά δεν μπορείτε!

Και είναι το καλύτερα καλά κρυμμένο μυστικό των κορυφαίων καλλιτεχνών μακιγιάζ που θέλουν να προετοιμάσουν σωστά το δέρμα σας πολύ πριν εφαρμόσουν σε αυτό το foundation. Παρακάτω, λοιπόν, θα βρείτε δύο έξυπνους τρόπους με τους οποίους τα ταπεινά παγάκια μπορούν να βοηθήσουν το δέρμα σας απευθείας από τον καταψύκτη σας.

Για λαμπερό δέρμα

Η διάσημη αισθητικός προσώπου Ole Henriksen τα χρησιμοποιεί συνεχώς στις celebrities που την εμπιστεύονται για την εικόνα τους. Τα παγάκια, λοιπόν, σύμφωνα με τους ειδικούς αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος και σας δίνουν μια αξιοζήλευτη λάμψη.

Απλά παρασκευάστε και παγώστε το αγαπημένο σας πράσινο τσάι ή το πλούσιο σε βιταμίνη C τσάι τριαντάφυλλο και στη συνέχεια απλώς τυλίξτε τον πάγο σε ένα λεπτό κομμάτι ύφασμα και τρίψτε το στο δέρμα σας.

Πρόκειται για ένα τέχνασμα που βοηθάει στην καλύτερη απορρόφηση του ορού προσώπου ή της ενυδατικής κρέμας που θα εφαρμόσετε αργότερα στο πρόσωπό σας. Επίσης, μπορείτε να το εφαρμόσετε ακόμη και πριν από κάποια μάσκα προσώπου ώστε να εξασφαλίσετε την καλύτερη διείσδυση των θρεπτικών συστατικών στο δέρμα σας.

Από τις αμετανόητες λάτρεις της συγκεκριμένες τεχνικής και η Κέιτ Μος, η οποία εδώ και χρόνια εφαρμόζει το συγκεκριμένο κόλπο βυθίζοντας το πρόσωπό της σε ένα νεροχύτη με παγωμένο νερό και παγάκια!

Για έντονα ζυγωματικά

Εάν είστε λίγο επιφυλακτικές για το βύθισμα του προσώπου σας στον πάγο, μπορείτε να δοκιμάσετε την παγκόσμια τάση ομορφιάς παγώνοντας λίγο γάλα και κάνοντας μασάζ με τον κύβο γάλακτος από το κέντρο του πηγουνιού κατά μήκος της σιαγόνας προς το αυτί σας, και στη συνέχεια προς την ψηλή κορυφή των ζυγωματικών σας, την ευαίσθητη περιοχή κάτω από τα μάτια, συνεχίζοντας προς το μέτωπο.

Δοκιμάστε αυτό το μασάζ για 5 λεπτά και σύντομα θα αποκτήσετε το σφριγηλό και ελαστικό δέρμα που τόσο επιθυμείτε.