Τετάρτη 15 Μαΐου 2024 -

Τρεις φορές ακριβότερο το νυφικό της Κέιτ από αυτό της Μέγκαν



Σύμφωνα με εκτιμήσεις ειδικών, το νυφικό της Meghan Markle κόστισε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 115.000 ευρώ. Σχεδιάστηκε από τη Βρετανίδα επικεφαλής του οίκου Givenchy, Clare Waight Keller, η οποία πέρσι έγινε η πρώτη γυναίκα που ανέλαβε τα ηνία του θρυλικού οίκου. Το πέντε μέτρων πέπλο της, επίσης δημιουργία της Clare Waight Keller, ήταν διακοσμημένο με 53 λουλούδια, συμβολίζοντας τις χώρες της Κοινοπολιτείας. 

Η διαμαντένια τιάρα που στήριξε το πέπλο της χρονολογείται στο 1932 και ανήκει στη βασίλισσα Mary. Η βασίλισσα Ελισάβετ τη δάνεισε στη Meghan ειδικά για την ημέρα του γάμου της. Η δούκισσα του Σάσεξ ολοκλήρωσε το bridal look της με σκουλαρίκια και ένα βραχιόλι του οίκου Cartier. Οι γόβες της από μεταξωτό σατέν έφεραν κι αυτές την υπογραφή του οίκου Givenchy. Η βέρα της είναι φτιαγμένη από ουαλικό χρυσό, μια βασιλική παράδοση που έσπασε ο πρίγκιπας Harry, ο οποίος επέλεξε βέρα από πλατίνα. Το μακιγιάζ της επιμελήθηκε ο καλός της φίλος και makeup artist του Dior, Daniel Martin, με τον οποίο γνωρίστηκαν το 2011 στα γυρίσματα του Suits (τελικά δεν έκανε μόνη το μακιγιάζ της, όπως είχε ακουστεί αρχικά, πιθανότατα γιατί να μακιγιαριστεί μόνη της είχε επιλέξει η νύφη της, Kate Middleton, στο δικό της γάμοτο 2011), ενώ τα μαλλιά της ο hairstylist Serge Normant.

Για τη δεύτερη εμφάνισή της στη βραδινή δεξίωση στο Frogmore house, η Meghan επέλεξε δημιουργία Stella McCartney από μετάξι και λευκές γόβες Aquazzura με γαλάζιο πάτο.

Aν και άκρως εντυπωσιακό, το νυφικό της Meghan υπολογίζεται πως ήταν σημαντικά πιο «οικονομικό» από αυτό της Kate Middleton από τον οίκο Alexander McQueen, σχεδιασμένο ειδικά για εκείνη από την head designer του Sarah Burton, του οποίου η αξία υπολογίζεται πως είχε αγγίξει τα 367.500 ευρώ. Mάλιστα, είχε γραφτεί πως το κόστος του νυφικού είχε καλύψει η οικογένεια Middleton, αν και αυτό ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε – ούτε και διαψεύστηκε.