Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

νυφικό



Το νυφικό της Victoria Beckham είναι ακόμα στη μόδα 20 χρόνια μετά

Τα 90s έχουν κάνει ένα αδιαμφισβήτητα δυνατό come back για αυτό και πολλές φορές όταν αναζητούμε έμπνευση για τις εμφανίσεις μας ανατρέχουμε στα fashion icons αυτής της δεκαετίας και παίρνουμε ιδέες. Φυσικά, από τη διαδικασία αυτή δεν εξαιρούνται τα νυφικά και τα γαμήλια looks, τα οποία μπορούν να γίνουν ακόμα πιο πετυχημένα αν ανατρέξουμε για συμβουλές στο πρόσφατο παρελθόν.



Η Χριστίνα Μπόμπα απαντά δημόσια σε όσους σχολίασαν αρνητικά το νυφικό της

Η δημόσια απάντησή της Χριστίνας Μπόμπα για το νυφικό που σχολιάστηκε αρνητικά από μερικούς.

Οι φωτογραφίες που πόσταρε τόσο το ζευγάρι όσο και οι επώνυμοι καλεσμένοι στα social media συγκέντρωσαν χιλιάδες σχόλια, ανάμεσα στα οποία και ελάχιστα αρνητικά για το νυφικό της Χριστίνας.



Η Χριστίνα Μπόμπα με νυφικό λίγες μέρες πριν το γάμο της

Η αντίστροφη μέτρηση για το γάμο του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα έχει αρχίσει καθώς οι δυο τους θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας το Σάββατο στη Σίφνο.

Τις προηγούμενες μέρες η ευτυχισμένη νύφη βρέθηκε στο ατελιέ της σχεδιάστριας Σήλιας Κριθαριώτη, όπου πραγματοποίησε μια από τις τελευταίες της πρόβες.



Πλέον μπορείτε να αγοράσετε το 2ο νυφικό φόρεμα της Mέγκαν Μαρκλ

Ο παραμυθένιος γάμος της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι στο Windsor Castle ήταν για πολλους το γεγονός της χρονιάς.

Η ίδια έκανε επική εμφάνιση τόσο με το νυφικό της όδο και με το 2ο φόρεμα που επέλεξε για αυτό και η σχεδιάστρια του φορέματος μας δίνει έναν ακόμη λόγο να το απολαύσουμε.



Τρεις φορές ακριβότερο το νυφικό της Κέιτ από αυτό της Μέγκαν

Σύμφωνα με εκτιμήσεις ειδικών, το νυφικό της Meghan Markle κόστισε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 115.000 ευρώ. Σχεδιάστηκε από τη Βρετανίδα επικεφαλής του οίκου Givenchy, Clare Waight Keller, η οποία πέρσι έγινε η πρώτη γυναίκα που ανέλαβε τα ηνία του θρυλικού οίκου.



Σχεδιάστρια μόδας υποστηρίζει πως το νυφικό της Meghan είναι αντιγραφή ενός δικού της!

Μια σχεδιάστρια μόδας, η οποία τυγχάνει να είναι και μια από τις αγαπημένες της Meghan Markle (αφού η νυν Δούκισσα του Sussex συχνά έχει φορέσει δημιουργίες της), με δηλώσεις της αφήνει να εννοηθεί πως το νυφικό της Meghan είναι «κλεμμένο» και πως έχει αντιγράφει από ένα δικό της σχέδιο.