Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Ο άγιος Παϊσιος ξανά στην μικρή οθόνη με νέα επεισόδια



Ο δεύτερος κύκλος της σειράς “Αγιος Παϊσιος από τα Φάρασα στον Ουρανό” μπήκε πλέον στην τελική ευθεία αφού το Ινστιτούτο άγιος Μάξιμος ο Γραικός υπόγραψε συμβόλαιο για την εκτέλεση παραγωγής της σειράς με την εταιρεία Foss production σύμφωνα με το ρεπορτάζ του www.ope.gr.

Την σκηνοθεσία της επιτυχημένης σειράς έχει και πάλι ο Στάμος Τσάμης και το σενάριο είναι του Γιώργου Τσιάκκα ενώ το μεγαλύτερο μέρος των ηθοποιών του πρώτου κύκλου θα πάρει μέρος και στον δεύτερο κύκλο με ελάχιστες αλλαγές και προσθέσεις προσώπων.

Ο δεύτερος κύκλος αποτελείται από 12 επεισόδια ενώ τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα, την Κόνιτσα, το Σινά και το Άγιο Όρος.

Οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν την ζωή του Αγίου Παϊσίου την περίοδο που ήταν μοναχός όπως και θα βιώσουν τις στιγμές που συνέδεσαν τον Άγιο με πολλούς λαϊκούς που είτε τον επισκέφθηκαν στο Άγιο Όρος είτε τον συνάντησαν εκτός Αγίου Όρους ενώ θα αναβιώσουν  ιστορίες με πολλά θαύματα τα οποία έκανε ο Άγιος.

Την σειρά φλερτάτουν ακόμη οι τηλεοπτικοί σταθμοί σε Ελλάδα και Κύπρο σύμφωνα με το ρεπορτάζ του www.ope.gr αφού δεν έχει ακόμη υπάρξει  τελική συμφωνία με τηλεοπτικό σταθμό και το Ινστιτούτο Άγιος Μάξιμος ο Γραικός το οποίο είναι ο παραγωγός.

Πάντως η σειρά άρχισε ήδη να ταξιδεύει και στο εξωτερικό με διεθνείς διανομείς να αναλαμβάνουν την επικοινωνία της επιτυχημένης σειράς που έσπασε ρεκόρ τηλεθέασης την προηγούμενη χρονιά στο Μega αποδεικνύντας περίτρανα ότι υπάρχει μεγάλη μερίδα τηλεοπτικού κοινού για τέτοιου είδους περιεχόμενο αλλά και για σειρές λίγων επεισοδίων.