Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ - ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΡΑΣΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ



Ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον Άγιο Παΐσιο βρίσκεται στο Άγιο Όρος

Ο ηθοποιός Προκόπης Αγαθοκλέους, ο οποίος θα υποδυθεί τον Άγιο Παΐσιο στην σειρά “Άγιος Παΐσιος από τα Φάρασα στον Ουρανό“, έκανε την πρώτη του ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα ενώ βρίσκεται στο Άγιο Όρος λίγες μέρες πριν την έναρξη των γυρισμάτων.



Ο άγιος Παϊσιος ξανά στην μικρή οθόνη με νέα επεισόδια

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς “Αγιος Παϊσιος από τα Φάρασα στον Ουρανό” μπήκε πλέον στην τελική ευθεία αφού το Ινστιτούτο άγιος Μάξιμος ο Γραικός υπόγραψε συμβόλαιο για την εκτέλεση παραγωγής της σειράς με την εταιρεία Foss production σύμφωνα με το ρεπορτάζ του www.ope.gr.



Την Πέμπτη το τελευταίο επεισόδιο του Α’ Κύκλου της σειράς «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό» – Τι θα δούμε

Ο α΄ κύκλος της ιστορικής-βιογραφικής σειράς «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό», που συγκίνησε το τηλεοπτικό κοινό, ολοκληρώνεται την Πέμπτη 7 Απριλίου, στις 22:30 στο MEGA.



«Άγιος Παΐσιος»: ‘Ερχεται το 8ο επεισόδιο

Στο 8ο επεισόδιο της ιστορικής-βιογραφικής σειράς «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό», την Πέμπτη 31 Μαρτίου, στις 22:30 στο MEGA, παρακολουθούμε τα πρώτα βήματα του Αρσενίου στον μοναχισμό αλλά και τα διλήμματα που αντιμετωπίζει.



«Άγιος Παΐσιος»: ‘Ερχεται το 7ο επεισόδιο

 Στο 7ο επεισόδιο της ιστορικής-βιογραφικής σειράς «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό», την Πέμπτη 24 Μαρτίου, στις 22:30 στο MEGA, παρακολουθούμε την πορεία της οικογένειας Εζνεπίδη και του Αρσενίου μέσα στις δύσκολες περιόδους των πολέμων.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο 7:



Εκδήλωση για την σειρά «Άγιος Παΐσιος» (ΒΙΝΤΕΟ)

Πώς είναι δυνατόν μια θρησκευτική και ιστορική σειρά να σαρώνει τους πίνακες τηλεθέασης στην Ελλάδα με 1.600.000 θεατές αλλά και στην Κύπρο; Γίνονται αυτά στον 21ο αιώνα;