Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Το ΙCC WOMEN HELLAS «ταξίδεψε» Αμερική, Καναδά, Βρυξέλλες και Παρίσι στέλνοντας εικόνα από την φωτισμένη Ακρόπολη


Τις δημοσιογράφους που θα απαρτίζουν το νέο cluster Media υποδέχθηκε  χθες η Πρόεδρος του ICC WOMEN HELLAS Μαρίνα Οφλούδη - Γιαβρόγλου  &  μέλη της συντονιστικής επιτροπής σε δείπνο με θέα την Ακρόπολη &  τον ολοκαίνουργιο φωτισμό της.
 
Η Υπεύθυνη ενημέρωσης  στο κανάλι της Βουλής Αλεξία  Κουλούρη, η Πρόεδρος των Ευρωπαίων δημοσιογράφων Σάγια Τσαουσίδου  & δύο εμπειρότατες δημοσιογράφοι του ελεύθερου ρεπορτάζ  με διεθνείς  επιτυχίες στο ενεργητικό τους η  Μαρία Λεμονιά και η  Αννα Γριμάνη  δήλωσαν «έτοιμες από καιρό» να  συμβάλλουν στην δικτύωση των Ελληνίδων που διαπρέπουν σε παγκόσμιο επίπεδο.
 
 
Ταυτόχρονα η Πρόεδρος  καλωσόρισε  την δημοσιογράφο - συγγραφέα Ιουστίνη Φραγκούλη που αναλαμβάνει να δημιουργήσει το cluster του ICC WOMEN HELLAS στον Καναδά  οπου ζει , εργάζεται, δημιουργεί & προοδεύει τα τελευταία 31 χρόνια. 
 
Σε video call οι δημοσιογράφοι μίλησαν  & αντάλλαξαν απόψεις με την Ελληνογαλλίδα Ευρωβουλευτή (στο κόμμα του Εμμανουέλ Μακρόν) Χρυσούλα Ζαχαροπούλου η οποία θα συμβάλει στην διεύρυνση του ICC στην Ευρώπη , εκκινώντας από τις Ελληνίδες της Γαλλίας. 
 
Η δεύτερη τηλε-σύνδεση εγινε με τις  Βρυξέλλες  και την Ελληνίδα Ευρωβουλευτή  Ελίζα Βόζενμπεργκ Ambassador του ICC WOMEN HELLAS γιά την ισότητα , τον τομέα που έχει αναλάβει & στο Ευρωκοινοβούλιο.
 
Παρούσα  ήταν επίσης η πρέσβης Κατερίνα Μπούρα από τις πρώτες γυναίκες του διπλωματικού σώματος στην Ελλάδα & η υπεύθυνη της Ελληνικής Αγωγής Ευγενία Μανωλίδου με τη νομικό Ελένη Γιαννοπούλου & την οδοντίατρο  Αγγελική Μαργαρίτη Andrews που συναπαρτίζουν  το cluster «Απόδημος Ελληνισμός». 
 
 
Last, but not least η Νιόβη Χριστοπούλου μία δυναμική Ελληνοαμερικανίδα που ηγείται του cluster της Νέας  Υόρκης  στο οποίο συμμετέχουν επιχειρηματίες η ακαδημαϊκοί  οπως η Αlexandra Vasillaros ,η  Evi Adamidi , η  Maria Vassalos ,η  Hara Mavrikos  Gisholt ,η Jaqueline Anca Vassilatos & η  Marina Hadjipateras.
 
Ο κόσμος έγινε ξαφνικά μικρός κάτω από τον ομορφο Αττικό ουρανό, αφού οι Ελληνίδες  από κάθε γωνιά του πλανήτη έδωσαν υπόσχεση να στηρίξουν η μία την άλλη , να δικτυωθούν και να αλληλογνωριστούν, ώστε να υλοποιηθούν  projects γιά την ενδυνάμωση των οπου  γής Ελληνίδων!